Aytaç-01
Üye
Anlamadım
Preview for developers programına gir tik var altta tıkla 'Done' sekmesine tıkla tekrar bak denim olur.
Anlamadım
extralar bilgiyi güncelle denim olur.L920 güncelleme geldi ama cihaz bilgileırinde cyan yazıyor denim yazmıyor neden acaba sizdede aynımı
extralar bilgiyi güncelle denim olur.L920 güncelleme geldi ama cihaz bilgileırinde cyan yazıyor denim yazmıyor neden acaba sizdede aynımı
Bitmedi dahaEvet bir güncelleme konusunun daha sonuna gelmiş bulunmaktayız![]()
Modlar gelmeden. Hemen pozumu vereyim.
![]()
![]()
Bitmedi daha
Hayır normalŞey 920'de ayarlarda ekran bölümüne girmeye çalışıyorum ve girmeden atıyor sizdede varmı böle bir durum telefonu güncelleyince oldu
Hayır normal

Arkadaşlar arkadaşımda 1320 var 3 saat oldu güncellemeyi yüklememiş hala çarklarda takıldı dönüp duruyor yapabileceğimiz birşey var mı?
1320nin bataryası çıkmıyor hocam. Telefon çarklarda takılı kaldı çarklar dönüyor ama dolmuyor 3 saat oldu bekledik dolmadı hala.Batarya çıkmadığı için dediğinizin batarya kısmını olmadan yapayım mı?Hafıza kartı ve sim kartı çıkartın. Ayrıca bataryayı da söküp 10 sn sonra takın ve açın.![]()
soft reset atmayı deneyin power ve ses kısma tuşuna basılı durarak1320nin bataryası çıkmıyor hocam. Telefon çarklarda takılı kaldı çarklar dönüyor ama dolmuyor 3 saat oldu bekledik dolmadı hala.Batarya çıkmadığı için dediğinizin batarya kısmını olmadan yapayım mı?
soft reset atmayı deneyin power ve ses kısma tuşuna basılı durarak
Tamam teşekkürler arkadaşlar hafıza kartını çıkardım ilerlemeye başladı ilginiz ve alakanız için çok minnettarımHafıza kartı ve sim kartı çıkartın. Ayrıca bataryayı da söküp 10 sn sonra takın ve açın.![]()

W10 dan cyana flash atarak,denimi yükledim.vallahi pdfden daha stabil ve akıcı.
Artı cihaz merkezi artık güç tasarrufunu bozmuyor.
Normale dönmüş.
pfd yi açıp güncelleme kontrolü yaptığımda bir güncelleme buldu.
şahit olan bilen varmı bunu arkadaşlar.
yoksa önce bunu tekrar beta 8.1imi yükleyecek tekrar.çünkü previewi açtığımızda cyan olarak görüyorya
benim L830' ada geldi bu güncelleme yükledim herhangi bir değişiklik olmadı..W10 dan cyana flash atarak,denimi yükledim.vallahi pdfden daha stabil ve akıcı.
Artı cihaz merkezi artık güç tasarrufunu bozmuyor.
Normale dönmüş.
pfd yi açıp güncelleme kontrolü yaptığımda bir güncelleme buldu.
şahit olan bilen varmı bunu arkadaşlar.
yoksa önce bunu tekrar beta 8.1imi yükleyecek tekrar.çünkü previewi açtığımızda cyan olarak görüyorya
benim L830' ada geldi bu güncelleme yükledim herhangi bir değişiklik olmadı..
Denim tabiki.Cyan mı denimmi iyi arkadaşlar