Yöneticilikten Ayrılıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Yöneticilikten Ayrılıyorum...
Arkadaşlar Dünde Bahsetmiştim Bu Aralar Öss nedeniyle gerçekten hiç nete girmiyorum... dershanenin 3 de bitmesi yetmiyo gibi etütlerle 5 e kadar dershanede kalıyorum çıkınca direk eve ve ders çalışmaya devam okumak istediğim bölüm beni zorlayacağı için 2-3 ay zorlanmayı göze aldım bu bağlamda ayrıca özel ders bile alıyorum... :oke: bu işi başarmak ve geleceğe yönelik olarak istediğim bi işi yapmak için okumak istiyorum bu bağlamda kendimi sosyal yaşamdan soyutlamış oluyorum bir bakıma ama bunun 18 haziranı da var o an buradayım ve eski ***BlackrosE*** Yeniden Devam Edecektir...

Yöneticilik zamanımda belki çok faydalı olamadım bunun için özür dilerim ama öss bitsin kendimi affettireceğim :spr: bundan :maxicep: un üyesinin hiçbir üyesinin ,şüphesi olmasın....

Yine Arada Güzel Konularla Sizlerle Olmaya çalışacağım... Kendinize Çok İyi Bakın...

Bu kararı alma nedenim gerçekten sitede yararlı olmak istediğim halde olamam başka bi nedeni yok ;)

Görüşmek Üzere ;) :maxicep: :spr:

mservank

mservank

Üye
Geleceğin için doğru bir karar vermişsin.Umarım Öss de de başarılı olursun.

CanceR

CanceR

Üye
o öss çilesi bendede var ama ben kendimi zorlamıyom bu sene bizim için kat sayı problemi var ;)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Geleceğin için doğru bir karar vermişsin.Umarım Öss de de başarılı olursun.

teşekkür ederim dostum ewet geleceğim için biraz bugünden kendimi sıkmalıyım hiçbir güzel şeye emek harcamadığın sürece sahip olamıyorsun :spr:

o öss çilesi bendede var ama ben kendimi zorlamıyom bu sene bizim için kat sayı problemi var ;)

dostum bende meslek lisesi mezunuyum turizm 9 eylülde 2 yıllık bitirdim bu sene bileşim teknolojileri için kendimi zorluyorum özelden bilgisayar için bendede kat sayı problemi var ama istersen yaparsın... başarılar ;) :spr:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Mustafa allah yolunu açık etsin.Dualarım kalbim senin başarılı olman yönünde.Allah utandırmaz inşaLLah.Emeklerin için çok teşekkür ederim.BaşarıLar.

Ozan

Ozan

Admin
Kendine iyi bak iyi dersler Mustafa görüşmek üzere. Bu bir önlem aslında ayrılmak degil zira derslerin var ve bir de burada kendini sorumlu hissetmemen daha iyi olacaktır.

Herşey gönlünce olsun, çabaların inş. hayırlı sonuç verecektir.

Seni sınavlarından ve mesguliyetlerinden sonra beklemekteyiz bunu unutma.
Yine de aralada buralarda ol ;)

Altun.

Altun.

Üye
öss çilesini bende çektim zamanında nitekim ALLAH'a şükürde kazandım o dönemlerde gerçekten kendinizi yaşamdan soyutlamanız gerekiyr hele ki sınav a 3 - 4 ay varken çok doğru bi karar almışsın yönetimde boğluğu dolduracak arkadaşlar mutlaka seve seve bu görevi yapacak birini bulacaklardır

ALLAH muvaffak eylesin

FerreT

FerreT

Üye
walla bende Össye hazırlanıyorum galiba senin kadar ciddiye almıyorum :ehe Senin yaptıklarını görünce Univ bu senede hayal gibi :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
allah yardımcın olsun
sana hayat okulunda başarılar diliyorum
umarım herşey istediğin gibi olur
senle tanısma fırsatı bulamadık ama inşallah össyi kazandıgın zaman daha tatlı bi şekilde sohbet edip tanısma fırsatı buluruz

delrico

delrico

Emekli Yönetici
dostum allah yolunu acık etsın umarım kazanırsın össyi bizi unutma gorusmek dılegıyle basarılar sımdıden

Nazy

Nazy

Üye
umarım başarılı olursun dostum
sana dua edicem:)

omayra

Üye
Başarılar kardeşim :oke:

thebora

Üye
umarım öss ye katılacak arkadaşlar,gönüllerinden ne geçiyorsa muvaffak olurlar

hasisa

hasisa

Üye
iyi bir karar vermişsin allah yardımcın olsun inşallah devlete millete hayırlı biri olursun

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ümidimiz istediğin yere kısa zamanda gelmen
össde ve hayatta başarılar Mustafa:oke:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sınavda başarılar dilerim...sınav bitince kaldığın yerden devam edersin maxicep te... ;)

kurt bey

kurt bey

Üye
hepimiz black_rose yiz hepimiz co-adm'yiz. :eheGözün arkada kalmasın dostum. Sınavda başarılar dilerim Allah yardımcın olsun

Yasminozz

Yasminozz

Üye
abi böyle duygu yüklü bir konudada koparttınya ortalığı helal valla :kop:

"böle duygu yüklü"...sanki dersin nereye gidiyo..alt tarafı sınava çalışcak 2-3 ay... ayrıca evet güzeldi kurtoğlu...:D :D :D :D

ouSahin

ouSahin

Üye
sınavında başarılar dilerim :) herşey diledigin gibi olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt