***BlackrosE***
Üye
Yöneticilikten Ayrılıyorum...
Arkadaşlar Dünde Bahsetmiştim Bu Aralar Öss nedeniyle gerçekten hiç nete girmiyorum... dershanenin 3 de bitmesi yetmiyo gibi etütlerle 5 e kadar dershanede kalıyorum çıkınca direk eve ve ders çalışmaya devam okumak istediğim bölüm beni zorlayacağı için 2-3 ay zorlanmayı göze aldım bu bağlamda ayrıca özel ders bile alıyorum...
bu işi başarmak ve geleceğe yönelik olarak istediğim bi işi yapmak için okumak istiyorum bu bağlamda kendimi sosyal yaşamdan soyutlamış oluyorum bir bakıma ama bunun 18 haziranı da var o an buradayım ve eski ***BlackrosE*** Yeniden Devam Edecektir...
Yöneticilik zamanımda belki çok faydalı olamadım bunun için özür dilerim ama öss bitsin kendimi affettireceğim
: bundan
un üyesinin hiçbir üyesinin ,şüphesi olmasın....
Yine Arada Güzel Konularla Sizlerle Olmaya çalışacağım... Kendinize Çok İyi Bakın...
Bu kararı alma nedenim gerçekten sitede yararlı olmak istediğim halde olamam başka bi nedeni yok
Görüşmek Üzere
:
bu işi başarmak ve geleceğe yönelik olarak istediğim bi işi yapmak için okumak istiyorum bu bağlamda kendimi sosyal yaşamdan soyutlamış oluyorum bir bakıma ama bunun 18 haziranı da var o an buradayım ve eski ***BlackrosE*** Yeniden Devam Edecektir...Yöneticilik zamanımda belki çok faydalı olamadım bunun için özür dilerim ama öss bitsin kendimi affettireceğim
: bundan
un üyesinin hiçbir üyesinin ,şüphesi olmasın....Yine Arada Güzel Konularla Sizlerle Olmaya çalışacağım... Kendinize Çok İyi Bakın...
Bu kararı alma nedenim gerçekten sitede yararlı olmak istediğim halde olamam başka bi nedeni yok
Görüşmek Üzere
:
Senin yaptıklarını görünce Univ bu senede hayal gibi