Saç modelleri..Çılgınlar için
thebora Üye iremm' Alıntı: bu manyak bişi yaa... Genişletmek için tıkla ... [/quote] bu modeli bende beğendim
canturgay Üye yasminoz' Alıntı: ahhh güzelim brad pitt e naapmışlar öle... Genişletmek için tıkla ... brad pit mi var bunların içinde...
yasminoz' Alıntı: ahhh güzelim brad pitt e naapmışlar öle... Genişletmek için tıkla ... brad pit mi var bunların içinde...
Yasminozz Üye kafasında sarı renkte kuş yuvası tadında saç bulunan brad pitt değil mi ?? bi brad pitt hayranı olarak yanılmıyorum herhalde...yoksa erken bunama mı başladı bende...
kafasında sarı renkte kuş yuvası tadında saç bulunan brad pitt değil mi ?? bi brad pitt hayranı olarak yanılmıyorum herhalde...yoksa erken bunama mı başladı bende...
canturgay Üye FirstClasss' Alıntı: neye benziyo Genişletmek için tıkla ... daha çok külkedisi gibi filmlerde gördüğüm kraliçelere benziyorr..
FirstClasss' Alıntı: neye benziyo Genişletmek için tıkla ... daha çok külkedisi gibi filmlerde gördüğüm kraliçelere benziyorr..
Yasminozz Üye canturgay' Alıntı: daha çok külkedisi gibi filmlerde gördüğüm kraliçelere benziyorr.. Genişletmek için tıkla ... işte bende o yüzden o yorumu yazdım...
canturgay' Alıntı: daha çok külkedisi gibi filmlerde gördüğüm kraliçelere benziyorr.. Genişletmek için tıkla ... işte bende o yüzden o yorumu yazdım...
omayra Üye Saçlar çılgın, yorumlar gırgır, çok güldüm. Bu arada kıyamam ben Pitt'e Yok kötü niyetim de, yani yazık olmuş ondan şeyettim
Saçlar çılgın, yorumlar gırgır, çok güldüm. Bu arada kıyamam ben Pitt'e Yok kötü niyetim de, yani yazık olmuş ondan şeyettim