Trust GXT 25 / Logitech G103 ikilisi nasıl olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Trust GXT 25 / Logitech G103 ikilisi nasıl olur ?
Arkadaşlar uzun arayışlarım sonucunda düşük fiyatta ortalama performans veren mouse olarak Trust GXT 25'i buldum. Siparişini yarın vericem 37.90TL fiyatla.

Klavye olarak Logitech G103'den başka alternatif bulamıyorum. Varsa bileniniz tavsiyeler açığım ancak klavye sade olmak zorunda. Yani sağından solundan bişeler çıkmıcak yada boşluk tuşu normalinden daha büyük olmayacak. Zalmanın bir klavyesini buldum ancak onunda backspace tuşunun küçük olduğunu görünce vazgeçtim. Eğer G103'te karar kılarsam hemen alamam harçlıklarımı biriktirmem gerekicek. Ancak böyle 40 lira civarında bir klavye keşfedebilirsem alırım. Ancak dediğim gibi klavyeye baktığım zaman sade durmak zorunda. (Tabiki "W,A,S,D" ve yön tuşlarının renkli olmasının haricinde.)

Mousepad olarak ise SteelSeries QcK Mini'yi seçtim. Boyut konusunda mediumdan sonrasının kesinlikle gereksiz olduğu düşüncesindeyim. Ebatlarını internetten bulup bir A4 kağıdında kestim. Bana oldukça yeterli geldi.

Sonuç ; Trust GXT 25 + Logitech G103(Tavsiyeler bekliyorum) + SteelSeries QcK Mini(Bundada tavsiyelerde bulunabilirsiniz.) Bu üçlü hakkında önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Toplam fiyat ; 140TL.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Karanlıkta oynuyorsan biraz daha para biriktirip G105 al. Ben G103 kullanıyorum , gayet memnunum. Ancak karanlıkta G105'in farkını anlıyorsun.

Son düzenleme:
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Karanlıkt oynuyorsan biraz daha para biriktirip G105 al. Ben G103 kullanıyorum , gayet memnunum. Ancak karanlıkta G105'in farkını anlıyorsun.

Karanlıkta oynasam bile klavyenin her tuşunun yerini ezbere biliyorum yani pek klavyeye bakmıyorum. Ayrıca arada 40 lira civarı bir fark var. Kendi harçlıklarımla biriktirip alıcağım için o farkı vermeye sıcak bakmıyorum. Arasına kalite farkı yoktur umarım.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Karanlıkta oynasam bile klavyenin her tuşunun yerini ezbere biliyorum yani pek klavyeye bakmıyorum. Ayrıca arada 40 lira civarı bir fark var. Kendi harçlıklarımla biriktirip alıcağım için o farkı vermeye sıcak bakmıyorum. Arasına kalite farkı yoktur umarım.
Yeğenimde G105 , bende G103 var. Arada onun bilgisayarına bakıyorum. G105'te klavyenin tuşları üstündeki yazılar mavi , bende beyaz. Kalite olarak fark yok ama tuşların sertliği farklı. Bende biraz daha yumuşak sanki.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Yazı yazma hissiyatı ve tuşlardan çıkan sesler nasıl ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yazı yazma hissiyatı ve tuşlardan çıkan sesler nasıl ?
Gayet rahat ve güzel. O konuda herhangi bir sıkıntısını görmedim. G6'ya kadar atama tuşları var. Çok kullanışlı bence.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Peki ESC ve CTRL yerine G tuşlarına bastığınız oluyor mu?(Yada ne kadar oluyo diyim :))

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamamen alışmayla ilgili bir durum. Yorumları okursanız herkes bunu söylüyor. İlk başta doğal olarak bunu yaşarsınız , ancak bir süre sonra hiç olmuyor diyebilirim.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen alışmayla ilgili bir durum. Yorumları okursanız herkes bunu söylüyor. İlk başta doğal olarak bunu yaşarsınız , ancak bir süre sonra hiç olmuyor diyebilirim.
Ne kadar sürede alıştınız peki ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkürler.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Rica ederim.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Haftalık harçlıklarımı biriktirerek 2 hafta sonra almayı planlıyorum. Umarım Teknosa'da ki fiyat değişmez.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Son düzenleme:
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Alırım da, kargo ücreti yok mu ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu siteye bak ;

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Arada 5 liralık bir fark var. Ayrıca kargo ücreti var mı yok mu bilmiyorum. 5 lira için Teknosaya gidip almak daha mantıklı geldi bana.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bütçene göre seçim senin. Hangisi içine siniyorsa onu yap.

Üst Alt