StartTheGame
Üye
735 Denim ek güncellemesini aldı.
Şaka gibi 920 lere verilmedi hala , 925 32GB a da şaka gibi cidden
735 Denim ek güncellemesini aldı.
Biz 920 den 820 den özellikle 925 32 likten haber bekliyoz hangi telefonlara geliyor şaka gibi
Muhtemelen tüm modellere gelmesi Mart sonunu bulcakKalanlar: 530, 630, 820, 920, 925(32 GB)

535 de Denim ek güncellemesi aldı.
535 ve 735'e gelen sürüm numarası 8.10.14234.375
535'in bir türlü bitmeyen dokunmatik sorunu hâlâ çözülemediği için.8.10.14219.341 var 525'de. Neden böyle bir fark oluyor? Ne değişiyor sürüm numaraları aynı değil? Çok merak ettim şimdi.
Bence Nisan sonu demedi demeMuhtemelen tüm modellere gelmesi Mart sonunu bulcak![]()
yok artıkBence Nisan sonu demedi deme
o kadar olmaz 
Hocam marta kalmaz yok artık falan diyoduk bugün 7 mart ama :Pyok artıko kadar olmaz
![]()
iyi oyalıyolar vallaHocam marta kalmaz yok artık falan diyoduk bugün 7 mart ama :P
asıl problem şu yeni cihaz alanlar diyelimki bi 1520 yada 930 aldın 1 sene daha wp10 un gelmesini bekliceksin
o da kesin değil sistemin tamamlanması daha uzun sürebilir
tahmini tarih ve mağaza olayı var 2 sene daha düzelmez,onun için en iyisi iPhone alcaksın yada samsung'un Note serisinden alcaksın ne uygulama sorunu var ne güncelleme sorunu var ..Hocam androidler bi sure sonra yavaşlıyo ya hepsi öyle hele benim gibi 2 sene den aşağı tel değiştirmeyenler için ya iphone ya wp bende ikisini birden kullanıyorum. 5s var ama 920 kullanmak daha hoşuma gidiyoriyi oyalıyolar vallaasıl problem şu yeni cihaz alanlar diyelimki bi 1520 yada 930 aldın 1 sene daha wp10 un gelmesini bekliceksin
o da kesin değil sistemin tamamlanması daha uzun sürebilir
tahmini tarih ve mağaza olayı var 2 sene daha düzelmez,onun için en iyisi iPhone alcaksın yada samsung'un Note serisinden alcaksın ne uygulama sorunu var ne güncelleme sorunu var ..
android yavaşlıyomu ? aslında bunun için "GENEL" bölüme bir konu açmak gerekir,orda android kullananlar deneyimlerini yazabilir,5s varken 920 kullanmak ilginç,benim cihaz artık öyle duruyo uygulama yok,ekranıda arızalandı sarı gösteriyo ve ön kamera da toz var,pazartesi teleservice e vercemHocam androidler bi sure sonra yavaşlıyo ya hepsi öyle hele benim gibi 2 sene den aşağı tel değiştirmeyenler için ya iphone ya wp bende ikisini birden kullanıyorum. 5s var ama 920 kullanmak daha hoşuma gidiyor
Arkadaşlarım hep samsung lg falan kullanıyorda onlar söylüyor. Aynı sorunlardan bende verdim 920 yi ekran değişti falan bi ara gelince dokunmatik saçmalıyordu şimdi normale dondu fakat kamera flaşı gene çalışmıyor ve on kamera yine tozlanmaya basladıandroid yavaşlıyomu ? aslında bunun için "GENEL" bölüme bir konu açmak gerekir,orda android kullananlar deneyimlerini yazabilir,5s varken 920 kullanmak ilginç,benim cihaz artık öyle duruyo uygulama yok,ekranıda arızalandı sarı gösteriyo ve ön kamera da toz var,pazartesi teleservice e vercem
senin telefondada ön kamera da tozlanma dışında,ekranda sararma sorunu varmıydı ?geçen gün 2 arama geldi ikisindede ekran dondu kaldı hiçbişey işlemedi ve kısa bir süre sonra yeniden başlattı kendini düzeldi,yani bu sorun da olduArkadaşlarım hep samsung lg falan kullanıyorda onlar söylüyor. Aynı sorunlardan bende verdim 920 yi ekran değişti falan bi ara gelince dokunmatik saçmalıyordu şimdi normale dondu fakat kamera flaşı gene çalışmıyor ve on kamera yine tozlanmaya basladı
Evet zaten o yüzden ekran değiştisenin telefondada ön kamera da tozlanma dışında,ekranda sararma sorunu varmıydı ?geçen gün 2 arama geldi ikisindede ekran dondu kaldı hiçbişey işlemedi ve kısa bir süre sonra yeniden başlattı kendini düzeldi,yani bu sorun da oldu