Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

cebimci

Üye
Nadir, o kadar çok rom attım ama hiç olmadı çakma telefonlarda oluyor genelde.
anladım sağolasın. 4.2.2 kullanıyorumda bu konudaki roma geçmek istiyorum acaba en iyi rom hangisidir? birde ilk defa yapıcam bu işleri biraz tedirginim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
anladım sağolasın. 4.2.2 kullanıyorumda bu konudaki roma geçmek istiyorum acaba en iyi rom hangisidir? birde ilk defa yapıcam bu işleri biraz tedirginim.

Farklı bir rom arıyorsan bunu kullanabilirsin.
Diğerlerinde genelde duvar kağıtları değişiyor onun dısında hep aynı özellikleri taşıyor.

cebimci

Üye
Farklı bir rom arıyorsan bunu kullanabilirsin.
Diğerlerinde genelde duvar kağıtları değişiyor onun dısında hep aynı özellikleri taşıyor.
recovery menuye girmek için kitkat yuklu mu olması lazım? şuan 4.2.2 yuklu recovery menüye girmiyor. ust tarafta recovery yazıyor fakat herhangi bişey gelmiyor. tuşlara basılı tutmayı bırakınca telefon açılıyor.

reflex

reflex

Üye
recovery menuye girmek için kitkat yuklu mu olması lazım? şuan 4.2.2 yuklu recovery menüye girmiyor. ust tarafta recovery yazıyor fakat herhangi bişey gelmiyor. tuşlara basılı tutmayı bırakınca telefon açılıyor.
Hayır alakası bile yok 4.2.2 de de geçebilirsin recovery moda

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Konuda 4.2.2 için root ve cwp yükleme linki mevcut.
Romu kullanabilirsin yani sorun yok.

cebimci

Üye
Hayır alakası bile yok 4.2.2 de de geçebilirsin recovery moda

Konuda 4.2.2 için root ve cwp yükleme linki mevcut.
Romu kullanabilirsin yani sorun yok.
valla geçmiyor ya ilk https://www.maxicep.com/forum/attachments/recovery-zip.188158/ bu dosyayı indirip once odin ile yukledim başarılı dedi daha sonra Cihazı kapatın ses açma+home+açma/kapama tuşlarına aynı anda bir süre basarak açabilirsiniz bunu yaptım yaptım recovery yazısı geliyor üst tarafta daha sonta tuşlara basılı tutmayı bırakıyorum telefon açılıyor. nasıl yapıcam ? şuan s4 mini için kitkatı indiriyorum belki onda olur diye ama yine olmayacak sanırım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
valla geçmiyor ya ilk https://www.maxicep.com/forum/attachments/recovery-zip.188158/ bu dosyayı indirip once odin ile yukledim başarılı dedi daha sonra Cihazı kapatın ses açma+home+açma/kapama tuşlarına aynı anda bir süre basarak açabilirsiniz bunu yaptım yaptım recovery yazısı geliyor üst tarafta daha sonta tuşlara basılı tutmayı bırakıyorum telefon açılıyor. nasıl yapıcam ? şuan s4 mini için kitkatı indiriyorum belki onda olur diye ama yine olmayacak sanırım

Recovery yazısını görünce tuşları bırak.
Ya da ekteki uygulamadan recovery menüsünü açabilirsın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: reflex

cebimci

Üye
Recovery yazısını görünce tuşları bırak.
Ya da ekteki uygulamadan recovery menüsünü açabilirsın.
çok sağolun ya tuşlara biraz uzun sure basıyormuşum şuan girdim yüklemeleri yapıyorum
reboot system now bastıktan sonra no yu seçtim acaba yanlış mı yaptım?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
sahin02

sahin02

Üye
bende şuan kitkat Rus romu yüklü.. Bunun üzerine kurabilir miyim 4.2 ye dönmeye gerek var mı bunun için?? Bide nasıl bu rom memnun musunuz sarj falan bir daha geri stock dönmeyelim :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bende şuan kitkat Rus romu yüklü.. Bunun üzerine kurabilir miyim 4.2 ye dönmeye gerek var mı bunun için?? Bide nasıl bu rom memnun musunuz sarj falan bir daha geri stock dönmeyelim :)

Yuklıyebılırsın. sorun gorunmuyor.

sahin02

sahin02

Üye
Teşekkürler... Peki unofficial mi yuklim yoksa bu Official olan mi iyi ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Teşekkürler... Peki unofficial mi yuklim yoksa bu Official olan mi iyi ?
İkisinin arasında pek bi fark yok hocam cm12 çok stabil hızlı ve iyi bir rom.Ben unofficial son sürüm öneririm.Fakat telefonu resmi kullanmak istiyorsanız official :)

sahin02

sahin02

Üye
resmiyet çok önemli deilde :) bnm için stabil sarj ve sorunsuz uğraştrci olmaması önemli sürekli rom degistrmemek için :)

baskahmet

baskahmet

Üye
resmiyet çok önemli deilde :) bnm için stabil sarj ve sorunsuz uğraştrci olmaması önemli sürekli rom degistrmemek için :)
Officiale hergün güncelleme geliyor haliyle insan kurmak istiyor.Unofficiale 10-15 günde 1 güncelleme geliyor o da çok iyi oluyor.
İki cm12 de de stabllik ve şarj sorunu yok dediklerime bakarak hangisini istiyorsanız karar verebilirsiniz

cebimci

Üye
yukledim kullaniyorum suan fakat menu bolumu cok degisik geldi ya pek hos durmuyor. ama hizi gercekten cok iyi kasmiyor. ram da pek harcamiyor. sarj ise 4.2.2 e gore biraz daha iyi cok fark gormedim acikcasi. bu arada acaba 4.2.2 stock roma geri donmek istesem donebilir miyim?

baskahmet

baskahmet

Üye
yukledim kullaniyorum suan fakat menu bolumu cok degisik geldi ya pek hos durmuyor. ama hizi gercekten cok iyi kasmiyor. ram da pek harcamiyor. sarj ise 4.2.2 e gore biraz daha iyi cok fark gormedim acikcasi. bu arada acaba 4.2.2 stock roma geri donmek istesem donebilir miyim?
4.4.2 kurduysan cihazına 4.2.2 ye dönemessin

Üst Alt