İphone 5S Açılmama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5S Açılmama sorunu
Merhaba arakdaşlar, İphone4 + 400tl olarak iphone 5s 32gb alıcam fakat telefonda bi sorun varmış o sorun kolaymı çözülür bilen arkadaşlara bi sorayım dedim. İtunes yazısı ve usb kablosu olan bi ekran geliyomuş açılmıyomuş telefon nasıl çözerim bu sorunu pahalıya patlarmı bana ?

Serhan

Serhan

Üye
Merhaba arakdaşlar, İphone4 + 400tl olarak iphone 5s 32gb alıcam fakat telefonda bi sorun varmış o sorun kolaymı çözülür bilen arkadaşlara bi sorayım dedim. İtunes yazısı ve usb kablosu olan bi ekran geliyomuş açılmıyomuş telefon nasıl çözerim bu sorunu pahalıya patlarmı bana ?
Ne pahalısı al bi lighting kablosu çalışan bul bir yerden bağla itunes e geri yükle :D
Bugda kalmış o telefon ama büyük ihtimalle lighting kablosu çalışmıyordur 5s aldıktan sonra onuda almalısın

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Ne pahalısı al bi lighting kablosu çalışan bul bir yerden bağla itunes e geri yükle :D
Bugda kalmış o telefon ama büyük ihtimalle lighting kablosu çalışmıyordur 5s aldıktan sonra onuda almalısın
Sizce değermi İphone 5s için İp4+400TL. Adam ilanın açıklama kısmana söyle yazmış "telefonumun hiç bir sıkıntısı yoktu ios 8.1.3 geldi bir hafta sonra kırmızı ekran hatası verdi araştırdım iphonelerin genelinde varmış bu sıkıntı tahmini 100 150 tl civarına yapıyorlarmış ben yaptırmak kullanmak istemiyorum artık bıktım iphoneden". Ayrıca alırken nelere dikkat etmem gerekli acaba ?