Kadınlar ne ister?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
haklsın yaaa bı an sasırmısım orda tesekkür ederim

Nazy

Nazy

Üye
kadınlar ne mi ister????
dayak ister:box
şaka şaka :)
birz geç oldu ama kadınlar günü kutlu olsun tüm bayanların

leiche

leiche

Emekli Yönetici
kadınlar garip bir yaratık cok şey isterler ama ne istedikleri anlaşılmaz.
gecte olsa kadınlar gününüzü kutlarım

canturgay

canturgay

Üye
nadide yerine nadir demenden kaynaklanan bir sorun var mesajda sanırım. yaratık sözcüğüne de takılmış olabilir canturgay, tabii ondan da dinlemek gerek :)
aslında ikisine birlikte takıldımm...bu iki kelimeyii. çok sık.aynı cümle içinde duyduğumu söyleyemem..
bi belgesellerde..sunuculardann..
bi de arkadaşımızın buradaki yorumundann..
bana ilginç gelen nokta o..(söylediklerim yanlış anlaşılmaz umarımm..:))

omayra

Üye
:ehe :ehe :ehe

Aslında nadide ya da nadir olduğumuzu söyleyemem zira dünya nüfusunun %52'si kadarız. Yaratık olduğumuz doğru, tıpkı siz erkekler gibi, yani "yaratılmış"ız :) Amaan, iltifat edecekti arkadaş, hevesini kursağında bıraktık :ehe

Kadınlar çiçektir, çiçekler su ister anlayışını benimsediğimi söyleyemem. İnsanız biz, Adem oğlu iseniz, Havva kızıyız biz de :) Ama erkeğin hoşuna gider böyle kadını kırılgan görmek, zira korumacı olmak bir erkek için önemlidir. Bu işin mektebini okumadım, psikolog ya da sosyolog değilim, varsa içimizde mektepli, bir anlatıversin erkeğin egosunda yatan bu "korumacılık" duygusunu :)

canturgay

canturgay

Üye
:ehe :ehe :ehe

Aslında nadide ya da nadir olduğumuzu söyleyemem zira dünya nüfusunun %52'si kadarız. Yaratık olduğumuz doğru, tıpkı siz erkekler gibi, yani "yaratılmış"ız :) Amaan, iltifat edecekti arkadaş, hevesini kursağında bıraktık :ehe

Kadınlar çiçektir, çiçekler su ister anlayışını benimsediğimi söyleyemem. İnsanız biz, Adem oğlu iseniz, Havva kızıyız biz de :) Ama erkeğin hoşuna gider böyle kadını kırılgan görmek, zira korumacı olmak bir erkek için önemlidir. Bu işin mektebini okumadım, psikolog ya da sosyolog değilim, varsa içimizde mektepli, bir anlatıversin erkeğin egosunda yatan bu "korumacılık" duygusunu :)
:oke:
koruma duygusu da tam net bilemeyeceğim ama..
fiziksel farklılıklardan kaynaklanabiir..

delrico

delrico

Emekli Yönetici
yaaa cok özür dilerim ben yaaa:agla orda yanlıs bi sz sarfettim ama yinde bende yanls anlasılmasını istemiorum........... yani bayanlar tarafından yanls anlasılmasn:utan:utan:utan

canturgay

canturgay

Üye
yaaa cok özür dilerim ben yaaa:agla orda yanlıs bi sz sarfettim ama yinde bende yanls anlasılmasını istemiorum........... yani bayanlar tarafından yanls anlasılmasn:utan:utan:utan
önemli değil kardeşş..:)..
olabilir böyle şeyler..
:oke:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
nazy bende tam orda takılmıştım... :ehe:ehe

canturgay

canturgay

Üye
Alıntı:delrico http://www.maxicep.com/kadinlar-ne-ister-3-109655.html#post754977
yani bayanlar tarafından yanls anlasılmasn

sen bayan değilsin dimi canturgay:ehe
:nono::nono::nono:
değilim onu da nerden çıkardınn...:ehe

--------------- Ekleme ---------------

nazy bende tam orda takılmıştım... :ehe:ehe
takıldığınız yerleri sorun anlatıvereyimm...:)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
haklı sözler ,:)

canturgay

canturgay

Üye
konuya bi daha baktım..açıklık getirelim artık mevzuya..:ehe
nazy.
senin yaptığın gibi cümle son kısmından kesilip benim söylediklerimde .altına yapıştırılınca.
böyle bi kanıya varmış olman (konuda sadece o konuşmam geçse tamam kendimden şüphelenebilirim:ehe) mümkündür.

aklında soru işaretleri kalan arkadaşlar içinn....
olayı tekrar cereyan ettirelimm.

delrico (kısaca) : yanlış bi cümle kurdum bayanlardan özür diliyorum..
canturgay (farklı tarzda) :
önemli değil kardeş, herkesin başına gelebilecek şeyler.insan beşerrr,şaşarrr..

sonuç olarak erkeğimm, durumumdan hiçte şikayetçi değilimm..:oke:

umarım tüm soru işaretleri kalkmıştır..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt