Konu başlğını değiştirip kadınlar ne istemez desek daha uygun düşer![]()

aslında ikisine birlikte takıldımm...bu iki kelimeyii. çok sık.aynı cümle içinde duyduğumu söyleyemem..nadide yerine nadir demenden kaynaklanan bir sorun var mesajda sanırım. yaratık sözcüğüne de takılmış olabilir canturgay, tabii ondan da dinlemek gerek![]()
)
Amaan, iltifat edecekti arkadaş, hevesini kursağında bıraktık
Ama erkeğin hoşuna gider böyle kadını kırılgan görmek, zira korumacı olmak bir erkek için önemlidir. Bu işin mektebini okumadım, psikolog ya da sosyolog değilim, varsa içimizde mektepli, bir anlatıversin erkeğin egosunda yatan bu "korumacılık" duygusunu
![]()
![]()
![]()
Aslında nadide ya da nadir olduğumuzu söyleyemem zira dünya nüfusunun %52'si kadarız. Yaratık olduğumuz doğru, tıpkı siz erkekler gibi, yani "yaratılmış"ızAmaan, iltifat edecekti arkadaş, hevesini kursağında bıraktık
![]()
Kadınlar çiçektir, çiçekler su ister anlayışını benimsediğimi söyleyemem. İnsanız biz, Adem oğlu iseniz, Havva kızıyız biz deAma erkeğin hoşuna gider böyle kadını kırılgan görmek, zira korumacı olmak bir erkek için önemlidir. Bu işin mektebini okumadım, psikolog ya da sosyolog değilim, varsa içimizde mektepli, bir anlatıversin erkeğin egosunda yatan bu "korumacılık" duygusunu
![]()

önemli değil kardeşş..yaaa cok özür dilerim ben yaaaorda yanlıs bi sz sarfettim ama yinde bende yanls anlasılmasını istemiorum........... yani bayanlar tarafından yanls anlasılmasn
![]()
..

Alıntı:delrico http://www.maxicep.com/kadinlar-ne-ister-3-109655.html#post754977
yani bayanlar tarafından yanls anlasılmasn
sen bayan değilsin dimi canturgay![]()

takıldığınız yerleri sorun anlatıvereyimm...nazy bende tam orda takılmıştım...![]()

) mümkündür.