Bi site yapmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bi site yapmak istiyorum
kodlamayı bilmiyorum.wordpressten biraz uğraştım yapamadım.forum sitesine benzeyecek bi site.hostingsiz.nasıl yapabilirim?mesaj atabilirsiniz

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hostingsiz vay be sen domain de istemezsin simdi

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Kardeş gereksizde laga luga yapıyom diye burda da sanma

Wordpress te tasarlasam hostinge gerek var mı?
Haklisin kusura bakma kardesim
Wordpresde tasarlamissin yapamamissin brnde diyorum ki html öğren kendin çiz kendin kodla o zaman bak keyfine html temelini bilmeden de wordpresle hep hazir seylere konarsin bi özgünlüğü kalmaz biraz ugrasirsan anlarsin demek istedigimi hemen pes etme yani :)

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Haklisin kusura bakma kardesim
Wordpresde tasarlamissin yapamamissin brnde diyorum ki html öğren kendin çiz kendin kodla o zaman bak keyfine html temelini bilmeden de wordpresle hep hazir seylere konarsin bi özgünlüğü kalmaz biraz ugrasirsan anlarsin demek istedigimi hemen pes etme yani :)
Eyvallah.html le uğraşmamak için wordpress dedim.madem öğrenirsem daha iyi olacak o zaman biraz araştırayım

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sunday.png

sunday.png

Üye
Wordpress' ten forum sitesi tarzinda site yapmaya çalışmanı tebrik ettim . İkinci konu ise forum siteleri genelde Html degil de Php kullaniyor. Bedava sitelerin problemleriyle ugrasmaktansa ufaktan ufaktan php öğrenerek bir şeyler deneyebilirsin inan kodlayani sen olunca zevki de farkli olucak

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Wordpress' ten forum sitesi tarzinda site yapmaya çalışmanı tebrik ettim . İkinci konu ise forum siteleri genelde Html degil de Php kullaniyor. Bedava sitelerin problemleriyle ugrasmaktansa ufaktan ufaktan php öğrenerek bir şeyler deneyebilirsin inan kodlayani sen olunca zevki de farkli olucak
Teşekkürler.internetten öğrenmem uygun mu?

SHS

SHS

Üye
Hiçbişey bilmiyorsan ücretsiz aç

Takipçi Satın Al

Üst Alt