Yardımcı olabilicek misinBeni ÇağırdınYüzbaşım
forum sitesi gibi.örneğin bu forum gibi.EVet Nasıl Bir Site İstiyosun
Adam direk hosting istemiyo acaba nereye atacak siteyi onu merak ettimAynn Bİz Ücretsiz Hostinger Domain Veriyoruz .0.0 Sayın Albayım![]()

Takıldığınız yerde yardimci olurumBilmiyordur Belki Albayım Bana Açarmısın Dedi Evt Dedim Kodlamalrı Da Bilmiyordur Bence![]()

Kardeş gereksizde laga luga yapıyom diye burda da sanmaHostingsiz vay be sen domain de istemezsin simdi
Wordpress te tasarlasam hostinge gerek var mı?Adam direk hosting istemiyo acaba nereye atacak siteyi onu merak ettim![]()
Haklisin kusura bakma kardesimKardeş gereksizde laga luga yapıyom diye burda da sanma
Wordpress te tasarlasam hostinge gerek var mı?

Eyvallah.html le uğraşmamak için wordpress dedim.madem öğrenirsem daha iyi olacak o zaman biraz araştırayımHaklisin kusura bakma kardesim
Wordpresde tasarlamissin yapamamissin brnde diyorum ki html öğren kendin çiz kendin kodla o zaman bak keyfine html temelini bilmeden de wordpresle hep hazir seylere konarsin bi özgünlüğü kalmaz biraz ugrasirsan anlarsin demek istedigimi hemen pes etme yani![]()
Siteyi ne icin yapmak istiyorsunEyvallah.html le uğraşmamak için wordpress dedim.madem öğrenirsem daha iyi olacak o zaman biraz araştırayım
Forum sitesiSiteyi ne icin yapmak istiyorsun
Ya da ne sitesi yapmak istiyorsun
Forum sitesi acmak icin bir cok kaynak varForum sitesi
Eğlence amaçlı

Evet.zorlukta orda başlıyor zaten.Forum sitesi acmak icin bir cok kaynak var
Forum sitesi olustrma acma diye arastirabilirsin zaten forum sitesi icin html yetersz![]()
Teşekkürler.internetten öğrenmem uygun mu?Wordpress' ten forum sitesi tarzinda site yapmaya çalışmanı tebrik ettim . İkinci konu ise forum siteleri genelde Html degil de Php kullaniyor. Bedava sitelerin problemleriyle ugrasmaktansa ufaktan ufaktan php öğrenerek bir şeyler deneyebilirsin inan kodlayani sen olunca zevki de farkli olucak
Nereden tam olarak?Hiçbişey bilmiyorsan ücretsiz aç