nediyelimyani
Üye
tmm üstad. ekran geldiolmazsa soyle baska bir tane daha deneyelim

tmm üstad. ekran geldiolmazsa soyle baska bir tane daha deneyelim

Elimde bi s3 varda oylesine aldim cok kasiyo be yani once ios kullaniyodum mecburoyetten aldm90mb bosta ram kaliyomus ondan cok kasiyo onereceginiz hem guzel hemde performans rom var mi stabil olcak suan 4.3 stok surum yuklu

bu romu yükle iste kardesim begeneceksin
yinede bi uygulama açılırken ya da kapanırken çok kasılıyorbu romu yükle iste kardesim begeneceksin
denedim şuanda bundayım sanırım ram yetersiz kalıyo ondanodinden yaparsan çöker. cwmden dilediğin android versiyonuna geçebilirsin.Arkadaşlar Cm12 Android 5'i kullanmaktayım. Bu roma tekrar dönmek istiyorum. Recovery Mode üzerinden, Wipe Data/Factory Reset , Wipe Cache Partition ve Wipe Dalvik Cache yapıp zip olarak yüklemem yeterli midir, yoksa farklı bi işlem yapacak mıyım? Symbian'da sürümü downgrade yapınca telefon çöküyordu, Androidde de aynı mı bilmiyorum, bu yüzden soruyorum.
S6 romunun biz s3 sahipleri ile ilgisi olabir mi senceBeyler blekota faceden mesaj yazmis anladigim kadarıyla s6 nin tanitilmasini bekliyormus belki blekota s6 romu yapabilirmis
xda daki sayfasinada baktim v4 uzerinde çalışıyormuş

S3 icin yapiyor kardesim zaten ☺☺☺S6 romunun biz s3 sahipleri ile ilgisi olabir mi sence![]()
Göruntülü arama şimdilik sadece 4.4.2 romlarda çalışıyorBeyler bilen biri lütfen yardım etsin görüntülü görüşmede ses yok note 4 romunda android sürümü ile ilgili sorun olduğunu duydum blekota s5 rom yüklesem sorun düzelir mi yoksa hiçbir 4.4.4 romunda 3g aramada ses çıkmıyor mu ya da 4.4.2 ye dönsem sorun düzelir mi veya 5.0.2 lollipop da bu sorun yoksa o da olabilir cevap bekliyorum acil bi durum
değişik bi rommuş blektaya söylemek lazım bunuXda da ram i 300 lere kadar düşen 4.4.4 rom var.
Güncel stabil. İndirmek için Wifi yok şuan.
Biriniz indirip denese
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@mesut0114 kardeşim dün bi arkadaşa yükledim bu romu ben çok değişşik geldi karş
değişik bi rommuş blektaya söylemek lazım bunu![]()

yaw kardeşim başımıza iş açma bidaha wipe yap uygulamalrı baştan yükle ayarla falan hoşuna gitmedi hooop eski roma dönRam kullanımı gerçekten o kadar düşük mi
Birde ota desteği falan varmı.
Yükleyelim mi dersin dostum![]()
Ben alıştım ya.yaw kardeşim başımıza iş açma bidaha wipe yap uygulamalrı baştan yükle ayarla falan hoşuna gitmedi hooop eski roma dön![]()
![]()
![]()
benişm gözüm yemedi seni bilemem ama