Rainesto
Üye
Hindistanda 820 ve 920 için güncelleme geldi. Yarın gelebilir bize de.
İnşallah
Hindistanda 820 ve 920 için güncelleme geldi. Yarın gelebilir bize de.
aynen öyle bende hala polonya CV'taydım Win İnsider bu sürümde çalışmıyor bir alt sürüme inmek lazım,bende bunu WindowsCentral'da okumuştum...Bu sürümde Windows insiderde Windows 10 güncellemesini görmüyor
CV ne?Benim Lumia 920´i me (CV) güncelleme geldi. Ama yarin yüklerimartik
Country Variant'ın kısaltması yani Ülke Sürümü..CV ne?

Ee yani ?an itibari ile;
Dünya genelinde tüm 820 modeller arasından (76 adet) Denim alan cihaz sayısı 42
Dünya genelinde tüm 920 modeller arasından (81 adet) Denim alan cihaz sayısı 42
Country Variant olan modellerden 820nin Denim alıp 920nin almadığı ülke sayısı 4
Country Variant olan modellerden 920nin Denim alıp 820nin almadığı ülke sayısı 3
Country Variant olan modellerden hem 820nin hem de 920nin Denim aldığı ülke sayısı 12
![]()

şaka bi yana denim çok geç kaldı yani denim çok bir şey getirmesede geç gelmesi can sıkıyor .Hadi 930 , 1520 ve 830 için denim birşeyler ifade ediyor olabilir ama diğer modellere denimle ne veriyorsunda bu kadar bekletiyorsun.. Diye adama bir sorarlar. ?an itibari ile;
Dünya genelinde tüm 820 modeller arasından (76 adet) Denim alan cihaz sayısı 42
Dünya genelinde tüm 920 modeller arasından (81 adet) Denim alan cihaz sayısı 42
Country Variant olan modellerden 820nin Denim alıp 920nin almadığı ülke sayısı 4
Country Variant olan modellerden 920nin Denim alıp 820nin almadığı ülke sayısı 3
Country Variant olan modellerden hem 820nin hem de 920nin Denim aldığı ülke sayısı 12
![]()
helal 
bu istatistiklere bakılırsa Türkiye'de 820 ile 920nin aynı anda verilme ihtimali %60, önce 820ye gelme ihtimali %22, önce 920ye gelme ihtimali %18Ee yani ?![]()
ve bu hıza bakılırsa (daha dün sabah sıfırdı) bize de gelmesi yakındır 
ayakta sayacak halim yoktuAdam oturmuş saymışhelal
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
tamam tamam vurmayın 
Buna wp10 bekleyenler de dahilmiAkşam 8'den sonra denetlemelere başlayalım![]()