ponçikEnişte
Üye
birileri gizliden içinde Denim barındırıyormuş @DilmENİbrahiMgelmeyecek![]()

birileri gizliden içinde Denim barındırıyormuş @DilmENİbrahiMgelmeyecek![]()

Daha birşey görmedik final sürümü yayınlansın ondn sonra konuşuruz aslında ben iyi şeylerin olacağına inanıyorum.evet devrim olcakarka plana resim falan
![]()
doğru bişey görmedikDaha birşey görmedik final sürümü yayınlansın ondn sonra konuşuruz aslında ben iyi şeylerin olacağına inanıyorum.
bekliyelim bakalım kasım-aralık döneminde tam sürüm yayınlanır,bakalım ne yenilikler gelecekSizdeki sürüm nedir?Ben şunu anlamıyorum neden bazı ülkelere 8.10.14219.341 yayınlıyorlar ve üstelik ben şimdi Türkiye güncellemesini yüklersem Windows 10 u görmeyecek böylede bir sorun var şuanda italya romu kullanıyorum
Türkiye için 8.10.14226.359 geldiİtalya romu kurdum 8.10.14219.341
Windows 10'u görmeyecek derken neyi kastettiniz?Türkiye için 8.10.14226.359 geldiWindows 10'u görmeyecek derken neyi kastettiniz?
İlk kez duydum şimdi. Yakında düzeltir Microsoft.Bu sürümde Windows insiderde Windows 10 güncellemesini görmüyor
İlk kez duydum şimdi. Yakında düzeltir Microsoft.
Hindistanda 820 ve 920 için güncelleme geldi. Yarın gelebilir bize de.

Hatta şu yorumu da diğer konuda yazmışım geçen hafta Cuma günüBence bu hafta perşembe veya cuma günü Denim yada W10 Mobile açısından gelişme olacak.
Tamamen hislerime dayanarak söylüyorum.
Umarım doğru hissetmişimdir, bu hafta göreceğiz![]()

Normalde Mart ayında bekleniyor ama içimden bir his "gelecek hafta perşembe-cuma bir şeyler olur" diyor.
Hadi hayırlısı, inşallah hislerim beni yanıltmaz![]()