Tavsiye note 3 mü s5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
note 3 mü s5 mi?
Arkadaşlar basliktada belirttigim gibi s5 mi aliyim yoksa note 3 mu? Ben şahsen note 3 dusunuylrum s5 fazla tutulmadi hemde kullanisli degil bence note 3 sizce nasil pil omru hizliligi fln

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hız olarak Note 3 derim. Android=Ram. Ayrıca S5'in tasarımı note 3' kıyaslan gerçekten çok kötü. Suya dayanıklılik ve parmak izi dışında aman aman bir fark yok denebilir. Kamera ve ekran farkıda var ama 1gb ram farkıda az değil.

MaxipmaN

Üye
Hız olarak Note 3 derim. Android=Ram. Ayrıca S5'in tasarımı note 3' kıyaslan gerçekten çok kötü. Suya dayanıklılik ve parmak izi dışında aman aman bir fark yok denebilir. Kamera ve ekran farkıda var ama 1gb ram farkıda az değil.
ekran olarak fark ney ikisi de fullhd

mrzstyl

mrzstyl

Üye
NOTE 3 baba telefondur :oke::oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: SadikCankurt
SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aynen s5 e nazaran çok daha iyi bir telefon

aynen haklısın. Bir sorum olcak note3'e lollipop geldimi türkiyede
Henüz gelmedi ama 4 ülke için yayınlandı 1 hafta önce bakmıştım şuan daha fazla ülke için yayınlanmış olabilir.

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
İki telefonuda eline alırsan ciddi bir fark olduğu bariz belli.
Şarjı nasıl gidiyor acaba ben mobil veri hep açık çokğu zaman nerdeyse hep whatsapp tayım oyle arada konuşma yaparım msşlasşma aradada oyun sarjı nasıl gider note 3 'ün
Henüz gelmedi ama 4 ülke için yayınlandı 1 hafta önce bakmıştım şuan daha fazla ülke için yayınlanmış olabilir.
o zaman yakında gelir yani lollipop oo iyi olur s5 e ne gerek var note 3 alıyım o zaman ben ya özellikler nerdeyse aynı hem ekranı bütyük hem tasarımı güzel spen de çok hoşuma gitti not alma fln

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şarjı nasıl gidiyor acaba ben mobil veri hep açık çokğu zaman nerdeyse hep whatsapp tayım oyle arada konuşma yaparım msşlasşma aradada oyun sarjı nasıl gider note 3 'ün
Otomatik parlaklıkta kullanırsan 6.30 saate kadar ekran süresi aldığım oluyor. Birde sana tavsiyem güç tasarrufunda kullan zaten işlemci o kadar güçlü ki güç tasarrufunda dahi kasma yapmıyor.
@resitpolat @serdar_gs @Karargahx @xmustx
@CeRRaNo JoZAeF

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: H.Reşit POLAT
SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Otomatik parlaklıkta kullanırsan 6.30 saate kadar ekran süresi aldığım oluyor. Birde sana tavsiyem güç tasarrufunda kullan zaten işlemci o kadar güçlü ki güç tasarrufunda dahi kasma yapmıyor.
@resitpolat @serdar_gs @Karargahx @xmustx
bu 6.30 saat dediğin telefonunun ekranı açık kaldığında demi 6.30 saat

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben güç tasarrufunu hiç açmıyorum artı sürekli full parlaklıkta kullanıyorum bütün gün mobil veri açık ve etkin olarak whatsapp kullanıyorum rahatlıkla bir günü çıkarıyor. Şarj konusunda note serileri iyidir.

• Beğen
xmustx

xmustx

Üye
Note 3 = Güç

• Beğen
SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Alırken bence bir de batarya kit'i al şarjı iyi gidiyorda iyi oluyor bir batarya bitiyor ötekini takıyorsun prizde bekleme derdi yok :D
kardeş alamıyom ya en fazla 1500 lira var bana 1500 liraya en güzel samsung telefonu söyleyebilirmisin note 3 neo var ama güzel fakat kamerası düşük 1500 lira sınır iyi bi telefon soyleyin acil nolru

mrzstyl

mrzstyl

Üye
kardeş alamıyom ya en fazla 1500 lira var bana 1500 liraya en güzel samsung telefonu söyleyebilirmisin note 3 neo var ama güzel fakat kamerası düşük 1500 lira sınır iyi bi telefon soyleyin acil nolru
samsung dışı cihaz tercih edersen 1350 tl 32gb NEXUS 5 :oke::oke::oke::oke::oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt