ekran olarak fark ney ikisi de fullhdHız olarak Note 3 derim. Android=Ram. Ayrıca S5'in tasarımı note 3' kıyaslan gerçekten çok kötü. Suya dayanıklılik ve parmak izi dışında aman aman bir fark yok denebilir. Kamera ve ekran farkıda var ama 1gb ram farkıda az değil.
İki telefonuda eline alırsan ciddi bir fark olduğu bariz belli.ekran olarak fark ney ikisi de fullhd
Aynen s5 e nazaran çok daha iyi bir telefonNOTE 3 baba telefondur![]()
aynen haklısın. Bir sorum olcak note3'e lollipop geldimi türkiyedeHız olarak Note 3 derim. Android=Ram. Ayrıca S5'in tasarımı note 3' kıyaslan gerçekten çok kötü. Suya dayanıklılik ve parmak izi dışında aman aman bir fark yok denebilir. Kamera ve ekran farkıda var ama 1gb ram farkıda az değil.
Henüz gelmedi ama 4 ülke için yayınlandı 1 hafta önce bakmıştım şuan daha fazla ülke için yayınlanmış olabilir.Aynen s5 e nazaran çok daha iyi bir telefon
aynen haklısın. Bir sorum olcak note3'e lollipop geldimi türkiyede
Şarjı nasıl gidiyor acaba ben mobil veri hep açık çokğu zaman nerdeyse hep whatsapp tayım oyle arada konuşma yaparım msşlasşma aradada oyun sarjı nasıl gider note 3 'ünİki telefonuda eline alırsan ciddi bir fark olduğu bariz belli.
o zaman yakında gelir yani lollipop oo iyi olur s5 e ne gerek var note 3 alıyım o zaman ben ya özellikler nerdeyse aynı hem ekranı bütyük hem tasarımı güzel spen de çok hoşuma gitti not alma flnHenüz gelmedi ama 4 ülke için yayınlandı 1 hafta önce bakmıştım şuan daha fazla ülke için yayınlanmış olabilir.
Otomatik parlaklıkta kullanırsan 6.30 saate kadar ekran süresi aldığım oluyor. Birde sana tavsiyem güç tasarrufunda kullan zaten işlemci o kadar güçlü ki güç tasarrufunda dahi kasma yapmıyor.Şarjı nasıl gidiyor acaba ben mobil veri hep açık çokğu zaman nerdeyse hep whatsapp tayım oyle arada konuşma yaparım msşlasşma aradada oyun sarjı nasıl gider note 3 'ün
bu 6.30 saat dediğin telefonunun ekranı açık kaldığında demi 6.30 saatOtomatik parlaklıkta kullanırsan 6.30 saate kadar ekran süresi aldığım oluyor. Birde sana tavsiyem güç tasarrufunda kullan zaten işlemci o kadar güçlü ki güç tasarrufunda dahi kasma yapmıyor.
@resitpolat @serdar_gs @Karargahx @xmustx
Evet. Ekran süresi. 5.30 6 saat alırsın rahat.bu 6.30 saat dediğin telefonunun ekranı açık kaldığında demi 6.30 saat
tamam teşekkür ederimNote 3 = Güç
Alırken bence bir de batarya kit'i al şarjı iyi gidiyorda iyi oluyor bir batarya bitiyor ötekini takıyorsun prizde bekleme derdi yoktamam teşekkür ederim

kardeş alamıyom ya en fazla 1500 lira var bana 1500 liraya en güzel samsung telefonu söyleyebilirmisin note 3 neo var ama güzel fakat kamerası düşük 1500 lira sınır iyi bi telefon soyleyin acil nolruAlırken bence bir de batarya kit'i al şarjı iyi gidiyorda iyi oluyor bir batarya bitiyor ötekini takıyorsun prizde bekleme derdi yok![]()
samsung dışı cihaz tercih edersen 1350 tl 32gb NEXUS 5kardeş alamıyom ya en fazla 1500 lira var bana 1500 liraya en güzel samsung telefonu söyleyebilirmisin note 3 neo var ama güzel fakat kamerası düşük 1500 lira sınır iyi bi telefon soyleyin acil nolru