Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
Bu pfd kullananlar arasında heralde bir tek sorun yaşamıyan bendim sanırım günceleme gelmeden önce ilk baştan beri pfd kullanıyordum hiç bir şekilde ne şarjz sorunu nede donma sorunu yaşamadım şarj gün boyunca yetiyordu oyun vs internete de giriyordum .

pfd yüklü olanlar için normal bir denimle hiç bir fark olmadığını söylemek istiyorum bazı arkadaşlar o kadar isyan etmişti küfür eder olmuş bunlara hiç gerek yok sabredin eminimki w10 ile herşey daha iyi olacak gibi öyle hissediyorum birdahiki w10 güncellemes için listeyi bekliyoruz bakalım aralarında 925 olucakmı :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
denim gelse de konu rahatlasa :)

Emin ol rahatlamaz kısır bir döngü bu bitecek gdr2 başlayacak sonra ki ve yine sonra ki hep aynı geldi gelmedi niye o modele geldi bu modele gelmedi vs vs vs offf

mzcoools

Üye
Denimi yuklemek için ne yapıyoruz yani pfd ile mi yoksa başka bir şeyle mi

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Emin ol rahatlamaz kısır bir döngü bu bitecek gdr2 başlayacak sonra ki ve yine sonra ki hep aynı geldi gelmedi niye o modele geldi bu modele gelmedi vs vs vs offf
Valla Windows Phone da ortam böyle yani hocam :D

byibo

byibo

Üye
Denimi yuklemek için ne yapıyoruz yani pfd ile mi yoksa başka bir şeyle mi
kullandığın model hangisi ? eğer başlıkta yeralanlardan bir tanesi ise preview for developer gerekmez telefon-ayarlar-telefon güncellmesini kontrol ederek yükleme yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Beyler L625'e gelir mi ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Ne kadar zor işmiş.
Evliya Çelebi olsaydım şuan Antartikadaydım

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve Rainesto
byibo

byibo

Üye
Çoğu halledilecek ancak final sürümüne doğru parça parça verilecek.
Build etkinliği sonrasını yani Mayıs ayını bulur...
peki özgür abi bu istenilen özellikler hemen hemen windowsphone 8 cihazlar çıktığından beri istenilen şeylerdi aradan 2 yıl kadar zaman geçti merak ettiğim şey bunları yapmak bukadar zor ve zaman mı alıyor olması ? başka bir konu ise nokia'dan örnek vermek istiyorum mesela donanım olarak 256 mb ve 512 mb ramli symbian belledeki özellikler çok güzeldi şimdi donanım güzel ama sistem eksik ve geç olarak eksiklikler veriliyor evet güncelleme bol alıyoruz ama birazda kullanıcıları tatmin edicek bir yazılım güncellemesi neden hala gelmiyor ?

Rainesto

Rainesto

Üye
920 yi unuttular

• Beğen
Tepkiler: ON9
versino2

versino2

Üye
Bu hafta gelsin artık tüm telefonlara ayıp be kardeşim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu hafta gelsin artık tüm telefonlara ayıp be kardeşim

Bence bu hafta perşembe veya cuma günü Denim yada W10 Mobile açısından gelişme olacak.
Tamamen hislerime dayanarak söylüyorum.
Umarım doğru hissetmişimdir, bu hafta göreceğiz :tebessüm:

pirenuri

pirenuri

Üye
Her gün bir umutla bakıp hayal kırıklığına uğramak...

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
versino2

versino2

Üye
Bence bu hafta perşembe veya cuma günü Denim yada W10 Mobile açısından gelişme olacak.
Tamamen hislerime dayanarak söylüyorum.
Umarım doğru hissetmişimdir, bu hafta göreceğiz :tebessüm:
Her hafta perşembeye kadar umutla doluyoruz sonra her perşembe gecesi haftaya gelir ya diyoruz alıştık artık

StartTheGame

StartTheGame

Üye
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bir umuttur Denim beklemek...

skynet

Üye
Bu denim faciası bizim black faciasınıda solladı

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve versino2