Foto Fun Pack v 1.04 TR By CanceR

Sponsorlu Bağlantılar

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
Foto Fun Pack v 1.04 TR By CanceR
resim düzenleme resimlerinizden oyun yapabilme ve daha bir çok işe yarayan çok kullanışlı bi program kendim trye çevirmeye çalıştım %99 tr dir ;) :coold:

dosyayı yüklediğiniz zaman menünüze 4 tane pro yüklencek şimdi bunların hepsini tek tek ne işe yaradığını anlatıcam

FOTO EDİT:istediğiniz her hangi bi resmi seçerek bunun üzerinde değişiklik yapmanızı sağlar burun ekleme, kulak ekleme, bıyık yapma ,vampir diş takma, filan

FOTO PUZZLE:Adından da anlaşılacağı gibi puzzle yapmaye yarar isyediğiniz bi resmi puzzle yapabilirsiniz.

FOTO PAIRS:Buda resimlerinizle oyun oynamak için bi pro

FOTO FIT:Kendi resminizdeki yüzü alıp programda kayıtlı olan vücutlara yapıştırabilyosunuz ;)

iyi eğlenceler :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cakal_77, berilto ve huso_26_26

kngbld

kngbld

Üye
Ne işe yarıyor program?
Ne gibi ozellikleri var biraz anlatrmısn dostum.
Bu arada emegine saglık...

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Teşekkür ediyorum güzel paylaşım :oke:

rsc editörü tam 553 kişi indirmiş ama tr yapıp bir kişi paylaşım yapıyor çok üzüldüm bu duruma...:@

aLone

aLone

Üye
saolasın

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
Ne işe yarıyor program?
Ne gibi ozellikleri var biraz anlatrmısn dostum.
Bu arada emegine saglık...

FOTO EDİT:istediğiniz her hangi bi resmi seçerek bunun üzerinde değişiklik yapmanızı sağlar burun ekleme, kulak ekleme, bıyık yapma ,vampir diş takma, filan

FOTO PUZZLE:Adından da anlaşılacağı gibi puzzle yapmaye yarar isyediğiniz bi resmi puzzle yapabilirsiniz.

FOTO PAIRS:Buda resimlerinizle oyun oynamak için bi pro

FOTO FIT:Kendi resminizdeki yüzü alıp programda kayıtlı olan vücutlara tapıştırabilyosunuz ;)

iyi eğlenceler :oke:

sshalil

Üye
uyuz bişey ben tavsiye etmiyorum:D

klemenson_63

Üye
indirdim,denedikten sonra yorumlarımı esırgemem,belkı yorumlarımdan fikir edınerek bicok kişide indirebilir

leiche

leiche

Emekli Yönetici
emeğine sağlık dostum

cemix

Üye
sağol

bsrgr

Üye
teşekkür ederim saoll...:) ama açılmıooo

cangomen

Üye
sağol

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
programda bi kaç değişiklik yaptım program artık tamamen tr vede maxiteam exe eklenmiştir ;)

gandalfer

Üye
Teşekkür Eline Sağlık

RASAY_90

RASAY_90

Üye
emeğine sağlıkta Nasıl Yapçan

dada21

dada21

Üye
teşekkürler

MEMYSELFI