Yardım İphone 5 iade ve degisim

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İphone 5 iade ve degisim
İphone 5imde bazi sorunlar var. Ses acma kapatm tuslari bazen calismiyor. Telefonu kapatip acmam gerekio. Telefonla konusurken bazen cazir cuzur sesler geliyor. Kamerada pembe pembe uzun cizgiler cikiyor fotograf cekerken. Mesaj geldiginde ara sira ses calmiyor. Bazende donma takilma oluyor. Bu sikayetlerle genpa garantiye yollasam telefonumun degisimi veya para iadesi olur mu ?
????

aksitman

aksitman

Üye
Aga iphonenin bir kampanyası vardı batarya ve güç düğmesi değişimi i5 lerde sorun olduğu için iphonenin sitesine girip telefonunun bu değişime dahil olup olmadığına bak eğer dahil oluyorsa telefonun sorunludur ve değişimi yapılacaktır

zbahadir

Üye
Bu tür sorunlarda direk telefonu yenisiyle değiştiriyorlar. Ben bir kere düşürdüm ama çok sert düştü. Herhangi bir sorunu yoktu ama biraz korkuttu beni garantiye gönderdim bir hafta içinde yenisini verdiler.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
apple iphonenin yenisini vermiyomuydu hep ? :bilmm:hmmm

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1- peki garantiye yolladığımda 20 iş gününü aşarsa para iadesi talep edebiliyomuşuz. Bu iş gününe cumartesi günleri dahilmi.

2-Mesela telefonu verdiğimiz günden itibaren sayıp tam 20. İş günü mü tüketici haklarına gitmek gerekiyor yoksa 21. İş günü mü?

3- garantiden swap ürün geldiğinde eğer paketten çizik bozuk vs çıkarsa almayıp para iadesi isteme gibi hakkımız oluyor mu?

4- bi sitede böyle yazıyor ne derece doğrudur bu?
"Herhangi bir sebepten² dolayı değişim hakkı kazandıysanız fatura tutarınının iadesini isteyebilir veya firmanın size eşdeğer veya üstü bir model önermesini isteyebilirsiniz. Bu tamamen sizin keyfiyetinize kalmıştır ve servisin/üreticinin/satıcının bu konuda size bir dayatmada bulunması söz konusu dahi değildir. Hangisi işinize geliyorsa onu kabul edin"

0MG90

0MG90

Üye
Benim bildiğim 1 kere ücretsiz değişim yapıyorlar sonra yine bir şey olursa ücret talep ediyorlar.

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İlk değişimde gelen ürünü kabul etmeyip para iadesi isteme şansımız yokmu ?

0MG90

0MG90

Üye
Bilmiyorum onlara sor.

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1- peki garantiye yolladığımda 20 iş gününü aşarsa para iadesi talep edebiliyomuşuz. Bu iş gününe cumartesi günleri dahilmi.

2-Mesela telefonu verdiğimiz günden itibaren sayıp tam 20. İş günü mü tüketici haklarına gitmek gerekiyor yoksa 21. İş günü mü?

3- garantiden swap ürün geldiğinde eğer paketten çizik bozuk vs çıkarsa almayıp para iadesi isteme gibi hakkımız oluyor mu?

"Herhangi bir sebepten² dolayı değişim hakkı kazandıysanız fatura tutarınının iadesini isteyebilir veya firmanın size eşdeğer veya üstü bir model önermesini isteyebilirsiniz. Bu tamamen sizin keyfiyetinize kalmıştır ve servisin/üreticinin/satıcının bu konuda size bir dayatmada bulunması söz konusu dahi değildir. Hangisi işinize geliyorsa onu kabul edin"

Sorduklarıma yardımcı olacak kimse yokmu ?

furkankaya559758

Üye
Garantisi devam ediyorsa muhtemelen değiştirirler ama para iadesi zor.

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bu SORDUKLARİMA yardimci olacak kimse yokmu 4 soru yazdim sadece bunlara cevap istiyorum ve cevap alamiyorum dogru duzgun

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
??

3onur5

3onur5

Üye
1-20 iş gününü geçerse firma yeni telefon yollayacaktır cumartesi günleri iş günü olarak geçiyor

2- telefonu ne zaman teslim ettiysen garanti firmasının sitesinden sorgulattığın zaman ne zaman teslim edildiği yazıyorsa o günden itibaren başlar.

3-garantiden ürün geldiğinde açılmamış olarak geliyor aynı durum yakın bi arkadaşımın başına geldi kutuyu beraber açtık ürün 0 olarak geldi ama kötü tarafını düşünüp ürünü açar açmaz arızalı çizik ve benzeri durumda bulduysanız yine servise verip durumu düzeltebilirsiniz veya ürün geldiğinde kargoyu teslim eden görevlinin yanında açıp aksi durum var ise tutanak tutabilirsiniz.

4-üst model gönderme durumu firmaya bağlı ama büyük bi ihtimal telefonunuz neyse onu gönderirler. fakat iphone 5 eski bi model üretimi sanırım yok 5s gönderme ihtimalleride var

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cok tesekkurlerr :)