Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Bu rom var ya bu rom bi baska acayip bisey 3310'a optimize etsinler. 5 milyar desinler ilk ben alirim. Bak s5 mi bu rom olan s3 minimi desinler hic dusunmem s3 un tipsiz tasarimina ragmen onu alirim
Afedersinde az salla kardesim.

magnumxx

Üye
V3 yuklemicem o arkayi kafalarina gore niye beyaz yapmislar gercek yazilimda oyle degil, sacmalamislar.
Afedersinde az salla kardesim.
Ben realist bir adamim. Sen rom u yuklemedin galiba acilistaki samsung logosu icin bile bu roma para verilir.bu Bildirim cubugunu samsung bile yapamaz

baskahmet

baskahmet

Üye
V3 yuklemicem o arkayi kafalarina gore niye beyaz yapmislar gercek yazilimda oyle degil, sacmalamislar.

Ben realist bir adamim. Sen rom u yuklemedin galiba acilistaki samsung logosu icin bile bu roma para verilir.bu Bildirim cubugunu samsung bile yapamaz
Bildirim cubugu samsungun urunu s5 ten portlanmis. Nasil yapamaz ? Ayrica s5 durum cubunu acilisini ayarlar menusubu xposed ile yapabikiyorsun orjinal roma ;)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
@baskahmet @magnumxx biraz sakin ya :) sadece rom üzerinde konuşuyoruz atışmaya gerek yok arkadaşlar :)

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
S5 ROM ve türevlerini tavsiye etmiyorum. Bunu yapan ekipler bence boşuna emek harcıyor. KitKat ve oncesinin devri kapandı.
Şuan materyal-flat tasarım + stabilize + verimlilik + güvenlik ana unsur. S5 romlarında bunu göremezsiniz.
Ayrıca Samsung un kendi lollipop u saf android 5.0 dan farklı. Yani cyanogen mod bence birkaç adım önde gidiyor.
Ahmetin de dediği gibi launcher ile ya da tema kullanabilirsiniz. Bi vakitten sonra zaten alışıyorsunuz. Misal ben stock sevdalısıyken şuan cm12 yi launcher yüklemeden kullanıyorum. Gayet seri ve kullanışlı.
Ara sıra problem çıkar çıkmaz değil ama şunu bilin cyanogenmod un önü her zaman açık ve gelişmeye müsait. Diğerleri onun gibi değil. Kısır döndü içinde kaybolacaklar

• Beğen
Tepkiler: reflex ve baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
S5 ROM ve türevlerini tavsiye etmiyorum. Bunu yapan ekipler bence boşuna emek harcıyor. KitKat ve oncesinin devri kapandı.
Şuan materyal-flat tasarım + stabilize + verimlilik + güvenlik ana unsur. S5 romlarında bunu göremezsiniz.
Ayrıca Samsung un kendi lollipop u saf android 5.0 dan farklı. Yani cyanogen mod bence birkaç adım önde gidiyor.
Ahmetin de dediği gibi launcher ile ya da tema kullanabilirsiniz. Bi vakitten sonra zaten alışıyorsunuz. Misal ben stock sevdalısıyken şuan cm12 yi launcher yüklemeden kullanıyorum. Gayet seri ve kullanışlı.
Ara sıra problem çıkar çıkmaz değil ama şunu bilin cyanogenmod un önü her zaman açık ve gelişmeye müsait. Diğerleri onun gibi değil. Kısır döndü içinde kaybolacaklar
Halim abi sorum var.Romun iconları çok büyük gözüme hoş gelmiyor.Launcher kurdum.Launcher dışında başka çözüm yolu varmı.Bi de cm12 de kendi temanı yapabiliyorsun denedinmi yaptınmı hiç :D

Son düzenleme:
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Halim abi sorum var.Romun iconları çok büyük gözüme hoş gelmiyor.Launcher kurdum.Launcher dışında başka çözüm yolu varmı.Bi de cm12 de kendi temanı yapabiliyorsun denedinmi yaptınmı hiç :D
Kendi tema yapmayı denemedim :)
İconlar için şu yolu dene;
Ayarlar > Ekran ve ışıklar > LCD density

Bu ayari 240 dan aşağı yap bakalım oluyor mu.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
v3.0 çıktı arkadaşlar :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Kendi tema yapmayı denemedim :)
İconlar için şu yolu dene;
Ayarlar > Ekran ve ışıklar > LCD density

Bu ayari 240 dan aşağı yap bakalım oluyor mu.
Abi :D ya onu 180 yaptim tel yeniden basladi bi baktim ekran kuculmus

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

Üst Alt