Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

pissed26

pissed26

Üye
Gelirse de gelmezse de taaaaaaaaaaaaaaaa....................... Bu saatten sonra Microsoft benim için bitmiştir.Alayının gelmişine geçmişine öyle bir sövüyorum ki ! Bunların yüzünden günahkar oldum kaç gündür.Microsoft a geri bildirim de yaptım.lanet olsun bunlara ki bizleri böyle beklenti içine sokuyorlar.
kardeşim pfd kullanıyorsan gelen denim zaten sana fark yaratmayacak neden sinirleniyorsun :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Gerçekten de denimin fazla bir olayı yok pfd kullananlar için. Bundan ziyade w10 olayı uzuyor o sıkıyor benim canımı...

pirenuri

pirenuri

Üye
Nasıl denimin farkı yok ya ? Kararlı sürüm daima iyidir. Hatalar giderilir. Pil ömrü uzar

Toros542

Toros542

Üye
kardeşim pfd kullanıyorsan gelen denim zaten sana fark yaratmayacak neden sinirleniyorsun :)
Birader nasıl sinirlenmeyeyim ya! Allah aşkına zamanında Symbian kullanırken de aynı durumları yaşadık ve hala yaşıyoruz.bu kadar da sahtekarlık olmaz ama ya ! Sahtekarlık diyorum çünkü artık iş o noktaya geldi.yeter ama bizim de bi sabrımız var ! Telefonun garantisi bitti bitecek hala 2014 te verilecek olan güncellemeyi bekliyoruz yaa !!! Böyle bir saçmalık olabilir mi! Ama oluyor işte.bizim gibileri de böyle enayi durumuna düşürüyorlar.eğer bende bu saatten sonra Microsoft ürünlerine para verip kullanırsam şerefsizim.hiç bir yakınıma da ne tavsiye ederim ne de kullandırırım.o kadar...

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Nasıl denimin farkı yok ya ? Kararlı sürüm daima iyidir. Hatalar giderilir. Pil ömrü uzar
Gerçekten de denimin fazla bir olayı yok pfd kullananlar için. Bundan ziyade w10 olayı uzuyor o sıkıyor benim canımı...
Hocam pfd kullanıyordum zor dayandım geçen hafta cyan a döndüm. Dokunmatik kilitleniyordu, ekran kararıyordu saçma sapan şarjı kötüydü. Şimdi cyan a döndüm hala şarj kötü ama sorunsuz ve stabil.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
830, 930 ve 1520 dışında Denim güncellemesi diğer cihazlara pek bir şey getirmiyor ki.
Ne diye gereksiz küfürler, isyanlar savuruyorsunuz anlamış değilim.
Orada Denim diye yazınca bütün mesele çözülecek mi.

Bence boş işlerle uğraşmayın, yok yere keyfinizi kaçırıp ağzınızı bozmayın.
W10 Preview güncellemesi için söylenseniz amenna, ama hiçbir şey getirmeyen Denim için forum kurallarını ihlal edecek derecede gereksiz hareket ve söylemlere kalkışmayın.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
osmanmert94

osmanmert94

Üye
830, 930 ve 1520 dışında Denim güncellemesi diğer cihazlara pek bir şey getirmiyor ki.
Ne diye gereksiz küfürler, isyanlar savuruyorsunuz anlamış değilim.
Orada Denim diye yazınca bütün mesele çözülecek mi.

Bence boş işlerle uğraşmayın, yok yere keyfinizi kaçırıp ağzınızı bozmayın.
W10 Preview güncellemesi için söylenseniz amenna, ama hiçbir şey getirmeyen Denim için forum kurallarını ihlal edecek derecede gereksiz hareket ve söylemlere kalkışmayın.

İyi forumlar.
Hocam klasörleme ve hücresel veri kısayolu geliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hocam klasörleme ve hücresel veri kısayolu geliyor.

Bende de Lumia 920 var ve Denim yüklü değil. (Preview for Developers sürümü yüklü)

Ancak klasörleme ve hücresel veri kısayolu var.

Bu özellikler Denim ile değil sistem güncellemesi ile geldi diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende de Lumia 920 var ve Denim yüklü değil. (Preview for Developers sürümü yüklü)

evet bizim gibi PFD yüklü olan telefonlarda fark yok ama ben yinede 4K olmasada 920 nin birkaç kamera fonksiyonu gelmesini isterdim hee ne gelsin gelmeliydi gibi sorulara bende bilmiyorum eminim çok güzel şeyler vardır MS nin planlarında

osmanmert94

osmanmert94

Üye
İşte

İşte hocam preview for developers olduğu için var sizde. Benim tel pfd de çok sapıttı. İllallah ettim artık. O yüzden karalı sürüme döndüm ve öyle kullanacağım bu da benim en doğal hakkım.

• Beğen
Tepkiler: versino2
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonları sonradan sapıtan arkadaşlar. Bu durumun neden ve nasıl oluştuğunu araştırmamız ve çözmemiz gerek. Sorunu sadece MS ye sallayıp kenara sıyrılarak çözemeyiz. Bi kere ben de PFD kullanıcısıyım ama sizin sorunlar bende kesinlikle olmuyor. Bu durumda sende de bende de aynı yazılım varken ve kullanıyorken senin telefonda sorun çıkıyorsa başka bir sebep vardır. Bunu çözmek gerek. Belki sende olup bende olmayan bir uygulama bozukluğa neden oluyordur. Belki başka birşey. Ama bu telefon kötü, MS kötü diyerek sallamayla olmuyor. Acaba bana L920 değilde başka bir telefon mu verdiler? Sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sazobalı ve dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Telefonları sonradan sapıtan arkadaşlar. Bu durumun neden ve nasıl oluştuğunu araştırmamız ve çözmemiz gerek. Sorunu sadece MS ye sallayıp kenara sıyrılarak çözemeyiz. Bi kere ben de PFD kullanıcısıyım ama sizin sorunlar bende kesinlikle olmuyor. Bu durumda sende de bende de aynı yazılım varken ve kullanıyorken senin telefonda sorun çıkıyorsa başka bir sebep vardır. Bunu çözmek gerek. Belki sende olup bende olmayan bir uygulama bozukluğa neden oluyordur. Belki başka birşey. Ama bu telefon kötü, MS kötü diyerek sallamayla olmuyor. Acaba bana L920 değilde başka bir telefon mu verdiler? Sanmıyorum.
Şunu kesinlik ile söylemeliyim PFD kullanıyorum devamlı ama hiç bir sorun ile karşılaşmadım ne şarj ne kamera nede donma takılma vs olduysada beni etkilemedi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Eski modelleri bırak yeni L830 a bende Denim bekliyorum tamam telefon Denim sürümü ile geliyor fakat son sürüm değil son kamera güncellemesinin çalışabilmesi için son sürüm gerekli bende mecburen son Denim sürümünün yayınladığı bir ülke Rom'unu telefona kurdum Türkiye için son sürümü bekliyoruz bakalım herkes gibi..

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Sayın hocam yakın çevremde birçok Lumia kullanıcısı var. PFD ye geçirdim birçoğunu hepsi bu nedenlerden geri dönmek istedi bazıları android'e geçti. Sizde nasıl böyle anlam veremiyorum. Her yazılım güncellediğimde telefonu sıfırlar temizden başlarım. Ve telefonumda hep bilindik uygulama oyunlar kurulu. Öyle sorun çıkaracak bir şey yok. Zaten kararlı sürüme dönünce sorunlarım hallolduğu için sıkıntının PFD kaynaklı olduğu anlaşılıyor çünkü yine aynı oyun ve uygulamaları kuruyorum.
Ki bence adı üstü on izleme surumu gayet normal Bi olay. Artık gelmesi lazım denim in.

SLH.55

SLH.55

Üye
denim gelse de konu rahatlasa :)

Üst Alt