Galaxy S4 i9500 s4 android 5.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

murro_16

murro_16

Üye
normalde telefonum şarjdayken oynadığım zaman bir düşüş yaşamıyordum ama nedense lolipop kurduktan sonra düşüş yaşamaya başladım var mı aynı konudan muzdarip olan biri . ?

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
normalde telefonum şarjdayken oynadığım zaman bir düşüş yaşamıyordum ama nedense lolipop kurduktan sonra düşüş yaşamaya başladım var mı aynı konudan muzdarip olan biri . ?
valla bendede yüklü hatta bu gün sammobile düşen romu yükledim baştan daha az yer kaplıyo falan ama dediğin gbi bi durum yok bnde

• Beğen
Tepkiler: murro_16
murro_16

murro_16

Üye
valla bendede yüklü hatta bu gün sammobile düşen romu yükledim baştan daha az yer kaplıyo falan ama dediğin gbi bi durum yok bnde
orjinal kablo olmadığı için herhalde teşekkürler

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal ondandır aslında adaptör orjinal olsa yeter kablonun önemi yok bnde öyle kullanıyorum çnkü :D

• Beğen
Tepkiler: murro_16
kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Sarj temanin beyaz olmasindan dolayi zamanla duzeltirler

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Aynen braz hizli dusuyo ama zmnla bne duzelr dye dusnuyorum

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
hızlı indirmek için başka site varmı arkadaşlar yarıda kesilip duruyor

murro_16

murro_16

Üye
xposed uygulaması bu rom ile çalışmıyor mu yoksa ben mi beceremedim .

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
buda benden ;) GALAXY S4 rusya rom

byAndroid

byAndroid

Üye
Arayüze bayıldım yeminle

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL<
malibo

malibo

Üye
xposed çıktı gözünüz aydın yapımcı xda devoloper de konuyu ilan etmiş hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL<, murro_16 ve klavyeci

frkntskn64

Üye
s4 mini stock roma ne zaman gelir lolipop?

byAndroid

byAndroid

Üye
Gelcegi hakkında söylentiler var kesin belli değil gelmez belkide gelsede yaza anca gelir heralde

mzksrc91

Üye
arkadaşlar hangi yolu denediysem olmadı rusya romu attım ve lolipop için flaslama yapacakken recovery den zip dosyasını seçtikten sonra sürekli error verificaton status 7 hatası veriyor ve bunun çözümünü bulamadım yardımcı olacak olan var mı bu konuda . ?

klavyeci

klavyeci

Üye
arkadaşlar hangi yolu denediysem olmadı rusya romu attım ve lolipop için flaslama yapacakken recovery den zip dosyasını seçtikten sonra sürekli error verificaton status 7 hatası veriyor ve bunun çözümünü bulamadım yardımcı olacak olan var mı bu konuda . ?
Recovery değiştir.Örneğin philz_touch_6.48.4-i9500 kur

Takipçi Satın Al

Üst Alt