Galaxy S4 i9500 s4 android 5.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasm ordaki romu yukleynce telefona otomatik geliyo 5.0.1 romu

Marlon Brando

Üye
Sanmobile sitesi de resmi bir site değil.Sadece Samsunga gönül ve destek veren bir site

Tüm firmware'ler önce Sammobile'a düşer. Ayrıca test sürümlerini herkesden önce cihazlara kuran da Sammobile.

klavyeci

klavyeci

Üye
Düşmesi önemli değil.Samsungun resmi sitesi değil diyorum.iyi araştırın

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Yaw oyle yada boyle kullanyruz iste

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Daha sammobile upload etmemis olabilirler. Zaten sammobile samsungun sitesi deil bu bir, ikincisi sammobile rusyada dagitilmaya basladi diye haber verdi, üçüncüsü rusya romundayken yazilim guncelle diyince guncelleme yapiyor

• Beğen
Tepkiler: klavyeci ve ykpknl
klavyeci

klavyeci

Üye

Bu ROM'u deneyin.Şu an kullanıyorum.Güzel

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal rom varken custom roma ne gerek var ?

djlazo31

Üye
Ben de kurdum romu. Sorunsuz kullamıyorum. Knox sayacım da hala 0. Rom da orjinal.

Son düzenleme:
omerboz54

omerboz54

Üye
Arkadaşlar en iyisi resmi versiyondur custom romlar sadece yapanın bilgisi ve uğraşı kaar performans verir ama samsungda bu konu üzerine çalışan 150 den fazla kişi var ve onlarında neredeyse tamamı islerinde uzmanlar bu yüzden her custom rom performans açısından stock rom kadar iyi olamaz ve ayrıca custom rom görsellik için indrilir stock romdan farkı yoksa custom romu indirmeye gerek yoktur

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar en iyisi resmi versiyondur custom romlar sadece yapanın bilgisi ve uğraşı kaar performans verir ama samsungda bu konu üzerine çalışan 150 den fazla kişi var ve onlarında neredeyse tamamı islerinde uzmanlar bu yüzden her custom rom performans açısından stock rom kadar iyi olamaz ve ayrıca custom rom görsellik için indrilir stock romdan farkı yoksa custom romu indirmeye gerek yoktur
Bu rom custom rom degil zaten stock rom

The Pancar

The Pancar

Üye
Versinler size bir sürü gereksiz uygulamayı rootunuz yoksa kullanırsınız

omerboz54

omerboz54

Üye
Bu rom custom rom degil zaten stock rom
Ben o rom custom rom demedim sadece yeni çkacak olan cusrom romlar geldiğinde eğer fark az yada yok sa hiç yüklemenize gerek olmadığını sôylemek istedim :)

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Ben o rom custom rom demedim sadece yeni çkacak olan cusrom romlar geldiğinde eğer fark az yada yok sa hiç yüklemenize gerek olmadığını sôylemek istedim :)
Hee o zmn tmm haci aynn katiliyorum sana

murro_16

murro_16

Üye
sammobile de düştü arkadaşlar hayırlı olsun

kurunca IMEI sıkıntısı falan olur mu acaba ?

• Beğen
Tepkiler: klavyeci
ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Acaba oburuyle farki varmi ?

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Rusay romu ustunden gelen guncellemeyle dyorum o 4.4.2 nin ustune gelen guncellemeydi

klavyeci

klavyeci

Üye
Kodları aynıysa odur herhalde

Takipçi Satın Al

Üst Alt