Telefon Tavsiyesi S3 Neo Alınırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Telefon kullanmayı bilmeyenler konusuyor. telefona istenmeyen yzılım veya uygulama yüklersen git en baba telefona yükle yine kaastırır. telefon kötülemeye hakkınız yok. ben kullanıyorum bütün oyunları da cok rahat oynuyorum GTA san andreas kasmıyor asphalt8 kasmıyor. kulaktan duyma konusmayalım bilip bilmeden şnsanların kafasını karıstırmaya hakkınız yok telefonu beğenmiyo olabilirsiniz buna sözüm yok ama abartı şekilde de kötülemeye hakkınız yok.
Sen portakalda vitanimken biz froyo kullanıyorduk.Söylediklerimin hepsi kendi deneyimlerimle dayanıyor.S3 gibi bi telefonun yeni versiyonu diye Snap400 lü S3 Neo diye kıçı kırık bi model çıkarıp insanları kandırıyorsa ben buna susmam kardeşim,bundan 3-4 yıl önce aynı şey S5830 modelindede olmuştu.İnsanlara 32Mhz daha hızlı diye S5830i leri kakalayıp bi çok insanı dolandırdılar genel Samsung taktiği bunlar.Şu Gta Sa videosunu bekliyorum kasmıyorsa bende hesabımı banlatıcam.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, YaşlıTaşCocuk54 ve byAndroid

Leo_FT

Üye
Sen portakalda vitanimken biz froyo kullanıyorduk.Söylediklerimin hepsi kendi deneyimlerimle dayanıyor.S3 gibi bi telefonun yeni versiyonu diye Snap400 lü S3 Neo diye kıçı kırık bi model çıkarıp insanları kandırıyorsa ben buna susmam kardeşim,bundan 3-4 yıl önce aynı şey S5830 modelindede olmuştu.İnsanlara 32Mhz daha hızlı diye S5830i leri kakalayıp bi çok insanı dolandırdılar genel Samsung taktiği bunlar.Şu Gta Sa videosunu bekliyorum kasmıyorsa bende hesabımı banlatıcam.
Senin gibilerle uğraşmam ben öncelikle önceki model kötü hemde cok kötü s3 neoyu insanları kandırmak için değil S3 ten vazgeçemeyenler için çıkardılar şimdi sus emziğini em :bann::dayak:

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Hayırdır siz froyo kullanırken ben Eclair kullanıyordum stock eclair custom froyo custom gingerbread jellybean 4.1.2 , jelly bean 4.2.2 stock kitkat 4.4.2 kulllandım
Konuya geleyim ben s3 neo yerine s4 mini alırdım çünkü rom kernel desteği var daha mantıklı ama s3 neo ve s4 mini 2 sinden hangisi derseniz s4 mini yoksa altarnatifler çok

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Senin gibilerle uğraşmam ben öncelikle önceki model kötü hemde cok kötü s3 neoyu insanları kandırmak için değil S3 ten vazgeçemeyenler için çıkardılar şimdi sus emziğini em :bann::dayak:
S3 ten vazgeçemeyenlere S3 Neoyu kaktırdılar işte,iki cihazıda 1 seneye yakın kullandım şuanda S3 Neo ve Note 3 kullanıyorum fazla konuşma androidden de bi nane anladığın yok burda sokakta herkesin bildiği şeyleri söyleyerek kendini bana savunamazsın,oyunlarda kasmanın uygulamalarla alakası yok oyuna giriş yaptığında zaten arka plan hizmetlerinin neredeyse hepsi kapanıyor o yüklediğin uygulamalar çalışmıyor .Ayrıca donanım olarakda S3 ün kırpık modeli olduğu belli
Exynos 4412 ve Snap400 arasında dağlar var,şimdi sen bile diyorsun S3 ten vazgeçemeyenler için çıktı diye S3 ten vazgeçemeyenlere daha vasat bi cihazı daha iyiymiş gibi pazarlayan firmayı burda savunmak sana bi halt kazandırmayacak,sen bunlara arka çıkıyosun diye Samsung yetkilileri gelipte sana para veya madalya takmaz ama ben gelir veririm emziğini ağzına :ehe
Hayırdır siz froyo kullanırken ben Eclair kullanıyordum stock eclair custom froyo custom gingerbread jellybean 4.1.2 , jelly bean 4.2.2 stock kitkat 4.4.2 kulllandım
Konuya geleyim ben s3 neo yerine s4 mini alırdım çünkü rom kernel desteği var daha mantıklı ama s3 neo ve s4 mini 2 sinden hangisi derseniz s4 mini yoksa altarnatifler çok
Aynı varyasyonun Dual Core modelini kullanıyor zaten board aşağı yukarı aynı sayılır Neo ile,Adreno 305 Dual Core Cpu ile çok daha verimli ve stabil olduğunu düşünürsek S3 Neoya göre daha tercih edilebilir bi alternatif,fakat Samsungun orta segmentini kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Beyler birbirinizi kirmanın hiç bir anlamı yok s3 s3 neo dan donanım ve destek anlamında çok daha iyi ve s3 neo nun geleceği muamma keşke s3 alsaydim diyorum bazen bende.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Beyler birbirinizi kirmanın hiç bir anlamı yok s3 s3 neo dan donanım ve destek anlamında çok daha iyi ve s3 neo nun geleceği muamma keşke s3 alsaydim diyorum bazen bende.
Şimdiden sonra alınmaz ama S3 ü önceden almış biri olsaydım develomentın gitti yere kadar kullanırdım,yeni telefon alacak biri bunlara kesinlikle yönelmemeli :)

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Şimdiden sonra alınmaz ama S3 ü önceden almış biri olsaydım develomentın gitti yere kadar kullanırdım,yeni telefon alacak biri bunlara kesinlikle yönelmemeli :)
Aynen peki s3 neo da su an hangi romu kullaniyosun?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Cm12 stocktan daha stabil bana göre,değiştirene kadarda Cm12 devam :cool
Peki güncellendi ya nasıl bi eksiği falan var mi ha stock romdaki gibi ısınma var mi birde pil süresi duzeldi mi nasil?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Peki güncellendi ya nasıl bi eksiği falan var mi ha stock romdaki gibi ısınma var mi birde pil süresi duzeldi mi nasil?
Şuanda ekran süresi 3.40 larda ve %19 şarjım var parlaklığın sonda olduğunu oyun oynayıp,yarım saatte kamera açtığımı düşünürsek 2 saatte wifi yi ekliyorum gayet iyi gidiyor.Yanlız NFC hala çalışmıyor ne garip ki stockta da çalışmıyor :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Şuanda ekran süresi 3.40 larda ve %19 şarjım var parlaklığın sonda olduğunu oyun oynayıp,yarım saatte kamera açtığımı düşünürsek 2 saatte wifi yi ekliyorum gayet iyi gidiyor.Yanlız NFC hala çalışmıyor ne garip ki stockta da çalışmıyor :D
Stockta bende çalışıyor :D ben stockta güç tasarrufu kapali 3-4 saat oyun süresi alıyorum wifi kapali ve ekran parlaklık en azda ama çok ısınıyor cm12 de ısınma var mi?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Stockta bende çalışıyor :D ben stockta güç tasarrufu kapali 3-4 saat oyun süresi alıyorum wifi kapali ve ekran parlaklık en azda ama çok ısınıyor cm12 de ısınma var mi?
Isınmanın romla alakası yok aslında Cpu ve Gpu en yüksek saat hızlarına çıktığı için ısınması normal Note 3 de ısıdan telefonu soğumaya bıraktığımı düşünürsen bununkine ısınma bile denemez.Zaten ısınma sadece oyunlarda oluyor ha illa ısınmasın dersen Kernel Ayarlarıyla saat hızlarını kısabilirsin o zamanda performansdan kaybedersin,zaten 450Mhz gpusu zar zor doyuruyor 720p ekranı.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Isınmanın romla alakası yok aslında Cpu ve Gpu en yüksek saat hızlarına çıktığı için ısınması normal Note 3 de ısıdan telefonu soğumaya bıraktığımı düşünürsen bununkine ısınma bile denemez.Zaten ısınma sadece oyunlarda oluyor ha illa ısınmasın dersen Kernel Ayarlarıyla saat hızlarını kısabilirsin o zamanda performansdan kaybedersin,zaten 450Mhz gpusu zar zor doyuruyor 720p ekranı.
Kernelle alakasi yok mu?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kernelle alakasi yok mu?
Isınma yazılımsal değildir ki hacım,şimdi diyelim kernel çıktı gine defaul clock 1401Mhz olacak ve yükte ısınacak cihaz sen telefonu soğutamazsın,he tek bi yöntem var downclock oda performanstan ediyor dediğim gibi anlatabildim umarım.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Isınma yazılımsal değildir ki hacım,şimdi diyelim kernel çıktı gine defaul clock 1401Mhz olacak ve yükte ısınacak cihaz sen telefonu soğutamazsın,he tek bi yöntem var downclock oda performanstan ediyor dediğim gibi anlatabildim umarım.
Anladım az önce s3 neo 5.0 bi rom izledim laglar vardı özellikle menuye girerken

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Şu an imkanım olsa video çekerdim,bende lag filan yok ama performans olarakta bi artısı yok yani CM12 kurunca telefonun uçmayacak neyse ona devam sadece CM12 nin sunduğu özellikleri kullanmak için kuruyorum ben ayrıca o ekstra Samsung uygulamaları yok ekstra Google uygulamaları yok ve Root yetkisiyle google uygulamalarıyla işim kalmadığı zaman google hizmetlerini durduruyorum bana 800 Mb boş ram kalıyor.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cm12 olunca telefon uçmicak diyorsunda bir lollipop kullanmaktaki hızla kitkat bir değil :)

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Cm12 olunca telefon uçmicak diyorsunda bir lollipop kullanmaktaki hızla kitkat bir değil :)
ART tabiki de açılış sürelerini hızlandırıyor özellikle cpuyu çok daha verimli kullanıyor ama bana genel kullanımda bi artısı yok zaten telefonu ezbere kullanacak şekilde ayarlıyorum launcheri :ehe

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Lolipop hızını 64 bit de verir mesela(410 da) snapdragon 400 le kitkatla lolipop arasında bende fark olacağını sanmıyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ART tabiki de açılış sürelerini hızlandırıyor özellikle cpuyu çok daha verimli kullanıyor ama bana genel kullanımda bi artısı yok zaten telefonu ezbere kullanacak şekilde ayarlıyorum launcheri :ehe
Ama 5.0 da ayri bi dünya

Üst Alt