Hayırlı olsunBen S3 Neo Aldım Çok Memnunum Hız Falan stabil... Cortex A7 işlemci VAr ekran HD super Amoled Zaten 4 Cekirdekli Hız Süper Android 4.4.2 İle geliyor Oyun performansı süper Kasma Donma yok Pil Süres ide süper Android Lollipop Gelme olasılığı yüksek bir cihaz

Teşekkür Ederim Bence o fiyata Alıacak en iyi cihaz .. Asusların ekranları LCD olduğu için çok korunamıyor ama görüntü kalitesi de iyi olmuyor ama s3 neo da gorilla glass3 ile korunuyorHayırlı olsun![]()

Çoğu kisi Samsung u kötülüyor Haksız da değiller aslında samsungun normal s3 s4 de kullanılan arayuz touchwiz hem cok ram yiyor hem de donma takılma kasmalar meydana geliyordu. ama s3 neo da touchwizin son sürümü kullanılmış ve en üst düzey oyunlarda kasmanın K si yok Need for Speed Most Wanted Asphalt 8 hiç bi sorun yok yüksek ayarlarda......... oyun performansı olarak da güzel bir cihazbenimde bütçem 800 tl civarıydı hiç düşünmeden s3 neo aldım asus , gm , Vestel vs benim ilgimi çekmiyor hep samsung kullandım bir problem yaşamadım

san andreas kastı ama sorun değil zaten bilgisayarda oynuyorum fakat bir önceki telefonum sony sp de hiç kasmadan oynamıştım o cihaza ne kadar oyun yüklediysem hiç kasmadı ama o da çok ısınıyordu birde ekranda problem vardı ve kamerasınıda beğenmemiştimÇoğu kisi Samsung u kötülüyor Haksız da değiller aslında samsungun normal s3 s4 de kullanılan arayuz touchwiz hem cok ram yiyor hem de donma takılma kasmalar meydana geliyordu. ama s3 neo da touchwizin son sürümü kullanılmış ve en üst düzey oyunlarda kasmanın K si yok Need for Speed Most Wanted Asphalt 8 hiç bi sorun yok yüksek ayarlarda......... oyun performansı olarak da güzel bir cihaz
![]()

evet doğru gta da kasma oluyorKardeşim bütçeni söylersen güzel bi telefon önerebilirim,onun dışında bende s3 neo kullanıyorum,düz s3 ten geçtim kesinlikle tavsiye etmiyorum.İlla s3 alıcam dersen düz s3 almanı tavsiye ederim özellikle kamera,oyun tarafında düz s3 çok daha güçlü,kağıt üstünde s3 neo daha iyi gözüküyor evet ama pratikte kesinlikle rezil bi telefon,mtk6572 1.2ghz-Mali400-512Ramlı (Replika S4)telefonun kasmadan açtığı GTA San andreası bile oynatmıyor S3 Neo benim oyunla işim olmaz internet adamıyım öyle ufak çaplı oyunlar oynarım diyosan işini fazlasıyla görür,hızını tartışmıcam s3 den çok daha hızlı çalışıyor,selfisi retrica için söylüyorum s3 miniyle aynı karşılaştırdım 640x480 piksel çekiyor,düz s3 te 1280x720 yani hd ready çözünürlük diyerek sözü size bırakıyorum.![]()
Sadece gta demedim ben,yüksek boyuttaki bi çok oyunda kasıyor telefon,ukalalık yapmaya lüzüm yok hepimiz arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz.ne gta ymıs be arkadaş çok mu önemli sanki gta için mi telefon alıyoruz stabil çalışıyormu ona bakın ben bir defa bile donup reset attığını hatırlamıyorum gayet iyi telefon, işlemcisi iyi olup kendi çöp olan telefonlar var örnek sony sp
Dediğim gibi kağıt üstünde iyi gözüküyor bende aldandım aldım,tek artısı ram bide düz s3 de deepsleep(derin uyku) sorunu var power tuşuna bastığında ekran çok geç geliyor bunda öyle bişey yok,Adreno 305 var telefonda ama 450Mhz de çalışıyor düz s3 teki mali400mp 533 mhz di burdan gpununda ezikliği ortaya çıkıyor.Rezillik ozaman görünüşte s3 den iyi sanıyordum