Aybin.Kilic
Üye
lumia ??
lumia 735 ? Olur mu sizce gzel cihaz mı
Bütçeni az zorla 1520 ye bakınız. ikinci elden çok temiz cihazlar var 1000-1200 bandında.
Ha 735 alınacak iyi bir model olarak kabul ediyorum.
lumia ??
lumia 735 ? Olur mu sizce gzel cihaz mı
İlk başta androidi ararsın ama sonra alışınca aksiyon heyecan tavan yapar. (Wp bölümünde wp10 konularına , denim güncellemesine bakman yeterli). Wp nin verdiği hazzı diğer işletim sistemlerinde bulamazsınBencede nexus 5 derim ama lumianın tadınada çok bakmak istiyorum![]()

Android ios stabilize için uğraşıyor. Bizler yenilikler için bekliyoruz. Wp 10 tp biraz otursun , betaya geçeceğim. Şimdilik wp 8.1 + Denim kullanıyorumEskiden androidte öyleydi![]()

Abi iOS zaten stabil?Android ios stabilize için uğraşıyor. Bizler yenilikler için bekliyoruz. Wp 10 tp biraz otursun , betaya geçeceğim. Şimdilik wp 8.1 + Denim kullanıyorum![]()
iOS telefonlar oyun ve chat telefonları gibi oldu zaten
haksız miyim?İp4s e ios 8 ve üzeri kur o zaman dediğimi anlarsın.Abi iOS zaten stabil?iOS telefonlar oyun ve chat telefonları gibi oldu zaten
haksız miyim?

4s öyle bende denedim. 7 dede stabil değildi ki zaten. 5 te öyle olur. Samsung'a döndü apple da :P eskiyeni kastırıyorİp4s e ios 8 ve üzeri kur o zaman dediğimi anlarsın.
İos beni hiç cezbetmedi şu zamana kadar. Gerek fiyatlarının uçuk olması , gerek kısıtlamaları (Bluetooth, itunes vs).
Android bir kaç denememde hayal kırıklığı oldu. O dönemde 620 aldım. Halen kullanıyorum. Başka bir telefon olsaydı direkt hurda olmuştu![]()

Lumia 1320 kamera konusunda maalesef yetersiz. Ön kamera şaka gibi. 0.9 mp. Arka kamera 5 mp. Ha pil ve büyük ekran avantajı ile alınabilirliği var derim. 1000 tl verene kadar ikinci elden 1520 bakarım daha iyi bir tercih olur.Nexus 5, Lumia 1320
Bencede nexus 5 derim ama lumianın tadınada çok bakmak istiyorum![]()

nedenBen ara ara bakıyorum lumianın tadına ama bir lollipop kadar tatlı değil.![]()
merak ettim şimdi ha 
olabilir temiz 2. El lumia 1520 nerden bulabilirim bulsam iyi olurdu biraz daha zorlayıp alabilirdimLumia 1320 kamera konusunda maalesef yetersiz. Ön kamera şaka gibi. 0.9 mp. Arka kamera 5 mp. Ha pil ve büyük ekran avantajı ile alınabilirliği var derim. 1000 tl verene kadar ikinci elden 1520 bakarım daha iyi bir tercih olur.![]()

olabilir temiz 2. El lumia 1520 nerden bulabilirim bulsam iyi olurdu biraz daha zorlayıp alabilirdim![]()
neden android kadar tatlı değilNe neden?

s
neden android kadar tatlı değil![]()

sağol dostumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tatsız yapmış microsoft.![]()

Tatsız yapmış microsoft.![]()