Düşünceleriniz? Sizce alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Düşünceleriniz? Sizce alınır mı?
Evet arkadaşlar aliexpress de gezerken indirime girdiğini gördüm 64 gb olanı yaklaşık 20 liraya denk geliyor ve usb 3.0 fakat okuma hızı konusunda bir fikrim yok. Ne dersiniz 70 mb iyi midir?

coolasker54

coolasker54

Üye
Çoğu usb 3.0 usb lerdekı klasik yazma okuma hızı.
Linkteki bunun 64 luk versiyonu ama alttaki ürünle alakası yok. Güvenilirliği tartışılır. 20 lirada deyince 64 gb diye alıp 64 mb çıkmasında.(Bi aralar 1 tb diye alınan hard disklerin 1 gb felan çıkması olayı vardı içerisine usb takmışlar felan)
bide bu varken insan diğerlerini görmek bile istemiyor. :ehe

Top sende...
Ürün ;

Resimdeki ;

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha ben gidip de crosair olacak diye 200 lira vermem bir flash belleğe. Aliexpress deki ürünü satan satıcının genel satışlarını ve aldığı yorumları araştırdım biraz. Şu anlık aklıma yatıyor.

coolasker54

coolasker54

Üye
Vallaha ben gidip de crosair olacak diye 200 lira vermem bir flash belleğe. Aliexpress deki ürünü satan satıcının genel satışlarını ve aldığı yorumları araştırdım biraz. Şu anlık aklıma yatıyor.
Tabi ki. Ürün ile resimdeki ürün farklı olduğu için güvenilirliğini tartışmak gerek. Alın alında sakın pişman olmayın.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ki. Ürün ile resimdeki ürün farklı olduğu için güvenilirliğini tartışmak gerek. Alın alında sakın pişman olmayın.
Anladım hayırlısı olsun deyip birini alcam ama bu o değil galiba :D

coolasker54

coolasker54

Üye
Anladım hayırlısı olsun deyip birini alcam ama bu o değil galiba :D
Birini al ama sen resimdeki Toshiba'yı görüp siparişi vericeksin. Sana gelen ürün Famous brand Trans memory (İlk defa duydum) olucak. 1-1 kopyası. Çin malı galiba :ehe Al al iyi olursa bizde veririk siparişi.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Evet arkadaşlar aliexpress de gezerken indirime girdiğini gördüm 64 gb olanı yaklaşık 20 liraya denk geliyor ve usb 3.0 fakat okuma hızı konusunda bir fikrim yok. Ne dersiniz 70 mb iyi midir?

Birini al ama sen resimdeki Toshiba'yı görüp siparişi vericeksin. Sana gelen ürün Famous brand Trans memory (İlk defa duydum) olucak. 1-1 kopyası. Çin malı galiba :ehe Al al iyi olursa bizde veririk siparişi.

AliExpress/AliBaba sitesinden alışveriş yapan biri olarak sizlere tavsiyem/aklınızda bulunsun, alışveriş yapmadan önce, yukarıdaki ss'de sarıyla işaretlediğim Olumlu geribildirim ve yıldız sayılarına çok dikkat edin, bunlar müşteri değerlendirmesidir ve ne kadar olumlu/olumsuz ve sağlam satıcı olduğunu gösterir. :)
Burada da AliExpress'ten yaptığım ve test ettiğim ürünün konusu.

Son düzenleme:
coolasker54

coolasker54

Üye
Benim anlatmak istediğim satıcı değil ki ürün. Tam bir fiyasko çıkabilir.
Senin aldığın ürün SanDisk. Buradaki Trans Memory. ^^

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzerine :locked2:

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt