İstanbul'da Ve Trakya'da Yoğun Kar Var

Sponsorlu Bağlantılar

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Kar Tatili Öğrenci Tayfasına Biz çalışanlar İçin Çile Zaten . Tatil çok da önemli bir durum değil bence hiç tatil olmasın hep çalışalım sürekli sonsuza dek. :ehe

#AdminÇıldırdı diye konuşmaları duyar gibiyim :D
Abi yıllık izme çıktım, 7 günde olsun kafamı dinleyeceğim. Gel sende çık, bırak forumu morumu:))

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Baydırman

Baydırman

Moderator
Kar Tatili Öğrenci Tayfasına Biz çalışanlar İçin Çile Zaten . Tatil çok da önemli bir durum değil bence hiç tatil olmasın hep çalışalım sürekli sonsuza dek. :ehe

#AdminÇıldırdı diye konuşmaları duyar gibiyim :D
japonlar gibi :islik

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi yıllık izme çıktım, 7 günde olsun kafamı dinleyeceğim. Gel sende çık, bırak forumu morumu:))
Kışın yıllık izne bir defa çıktım Avrupa'ya gitme gafletinde bulundum. yaz harici izin bana iyi gelmiyor sana iyi tatiller :D

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Evde yatmak süper...

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Öğrenci arkadaşlara duyrulur. Nede olsa devlet meeemıırı onlar [emoji13]

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Takip edebilirsiniz ben hep buradan izlerim

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Yalnız Konyada harbi soğuk hava var. Sayın @Nextman hani kahve nargile [emoji23] dışarı soğukmu abi yoksa??

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yalnız Konyada harbi soğuk hava var. Sayın @Nextman hani kahve nargile [emoji23] dışarı soğukmu abi yoksa??
Bu arakar kahvelerimi niye herkes soruyor :D Soda içmeye başladım şu an şömine başında laptop kucağımda, Uşakları izne yolladım çıtır çıtır şömine sesi :cool :D

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Kenara 3-4 tane kestanede atta o sıcakla tadı çıksın abi.

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
@Nextman abi yazmıyorsa birisine ya cevap yazıyordur yada banlıyordur:)

• Beğen
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Güzel yağıyor :)

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Şömine, odun,abi bi seni bir kaç ayda tanıdım. Eğer doğru tanıdıysam bir tane bile gönderiyi es geçmiyorsun.

Üst Alt