Tavsiye 1000 tl ye telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
1000 tl ye telefon önerisi
arkadaşlar ben yarın yani bugün telefon alacağım :D ama kararsız kaldım bana yardım edebilir misiniz max fiyat 900-1000 İphone olmasını istemiyorum.

Nokia Lumia

Microsoft Lumia

Samsung

Asus

gibi :D ve ben telefonu oyun , internet benim için önemli ve tabikide stabil olmalı bu kadar bilgi yeter galiba :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Huawei asgend g7

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Discovery 2 dicem ama ondada 8 cekirdek gereksiz ben hep güç tasarrufu açık kullanıyorum güç tasarrufu kapalı olursa hem pil hemde ısınıyor ama performans farketmiyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bizdeuygun adlı sitede LG G2 1031 lira. Bakmanı tavsiye ederim.
Discovery 2 dicem ama ondada 8 cekirdek gereksiz ben hep güç tasarrufu açık kullanıyorum güç tasarrufu kapalı olursa hem pil hemde ısınıyor ama performans farketmiyor
Cihazın 8 çekirdek olması her işlemde 8 çekirdeğin aktif olduğu anlamına gelmiyor. Genelde bu tür işlemciler asenkronize çalıştıkları için enerji tasarrufu yaparlar.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
NEXUS 5 :oke::oke::oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nexus 5 tavsiyemdir :oke: :sirit:

caps6

caps6

Üye
g2,g7,zenfone 6

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Birazcık zorlayıp LG G2, Nexus 5 alabilirsin. Beklerim ben dersen kesinlikle Asus Zenfone 2'yi bekle 1000 tl altı fiyata satışa sunulcak denen bir telefon tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar samsung dan önerebilceğiniz telefon varmı max 1000 tl

98farom98

98farom98

Üye
Hocam asus telefonlarada bak derim zenfone 5 veya 6 :oke:

Invoke

Invoke

Üye
Cihazın 8 çekirdek olması her işlemde 8 çekirdeğin aktif olduğu anlamına gelmiyor. Genelde bu tür işlemciler asenkronize çalıştıkları için enerji tasarrufu yaparlar.

Kesin çok iyi sağlamışlardır stabiliteyi. (!) :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kesin çok iyi sağlamışlardır stabiliteyi. (!) :D
Stabilite yazmadım. Ayrıca stabiliteyi sadece işlemciye yıkmak da çok doğru değil. İşletim sistemine de bağlı. Optimize olmalı , ayrıca hafif bir arayüz olmalı. Yoksa isterse SnapDragon 810 olsun , yine stabil olmaz. Son olarak da şunu söyleyeyim. Mtk işlemcilerin tekil çekirdek performansları düşük. Gerçi çoklu çekirdekleri de pek bi işe yaramıyor ama neyse.

Invoke

Invoke

Üye
Stabilite yazmadım. Ayrıca stabiliteyi sadece işlemciye yıkmak da çok doğru değil. İşletim sistemine de bağlı. Optimize olmalı , ayrıca hafif bir arayüz olmalı. Yoksa isterse SnapDragon 810 olsun , yine stabil olmaz. Son olarak da şunu söyleyeyim. Mtk işlemcilerin tekil çekirdek performansları düşük. Gerçi çoklu çekirdekleri de pek bi işe yaramıyor ama neyse.

Sana bir şey demiyorum hacı, tamamen katılıyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
konuyu saptırmayın :D :D lumia 735 nasıl beyler
konuyu saptırmayın :D :D lumia 735 nasıl beyler

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Lumia 735 kötü telefon değil Carl Zeiss lens kullanması ile zaten mobil kameralar karşısında 1-0 önden başlıyor, selfie kamerası 5 mp gayet başarılı. Oyun performansını WP olduğundan bilemem bu performans ile Android olsaydı çoğu oyunda sıkıntı yaşamazdı, Asphalt 8'i orta ayarlarda falan açardı. Bazı yüksek kaliteli oyunları da gene orta ya da düşük ayarda açabilirdi. GTA San Andreas ise çok kasardı, oynatamayabilirdi. Ancak WP olduğu için bişey diyemicem de işletim sistemi hafif olsa da harikalar yaratacağını düşünmüyorum Snapdragon 400 chipset var malum 1280x720 çözünürlük Snapdragon 400'den biraz daha fazlasını istiyor sanki. Samsung olsun dersen illa Galaxy A3 güzel telefon dış görünüşe önem veriyorsan metal çerçeveli kasası var tasarımı şık. Snapdragon 410 chipseti var yani 64 bitlik işlemciye sahip; Android 5.0 gelince 64 bitin nimetlerinden faydalanabilirsin ne kadar performans artışı olur bilemiyorum. Ama şuanki haline göre 540x960 pixel çözünürlükte bu chipset iş görür, tahminimce Lumia 735'ten bir tık daha iyidir oyun performansı. Kamerası 8 mp tatmin eder. Selfie kamerası 5 mp gayet başarılı.

Üst Alt