Tesekkur ederim yukledimKardeşim 2007 sen beri yükliyemediysen ben bi kuşkulandım ama google olay de facebook arat yükle

Kardeş bu forumda sorunuma cozum cevabi alabildigim ilk konumvallahi bunu sorduğun için tebrik ediyorum..
Yani boyle sey sormasam cevap alamiyacam bu forumda onu test ettim yine gelisme var 
En az 2 senedir soruyorum ama hiçbirine cevap alamadımForum yardımlaşma yeri kafanda ne varsa sor gitsin.

Evet test ediyorum çünkü milyonlarca üyesi olan bir forum ancak gerçekten android bilgisi olan çok az kişi varyani test ediyorsun bilerek böyle soruyorsun, o vakit tam gereksiz mesajlara göre bu konu
Gerisi full mesaj kasmak için yerleşmiş buraya.Evet, çok zor. (Ciddiyim.) Arada yardım konularına bakıyorum ve yardım ediyorum ama senin sorunlarına çözüm bulamıyorum.En az 2 senedir soruyorum ama hiçbirine cevap alamadım
Çokmu zor soruyorum anlamadım ki![]()
burası sadece android forumu mu?Evet test ediyorum çünkü milyonlarca üyesi olan bir forum ancak gerçekten android bilgisi olan çok az kişi varGerisi fu ll mesaj kasmak için yerleşmiş buraya.

Kategorilerde ki mesaj ve konu sayilarina bak yaridan fazlasinin android oldugunu gorursunburası sadece android forumu mu?![]()
Ve ben tüm uyelerin sadece android icin buraya uye oldugu yonunde de bir kelime kullanmadim ha sen oyle anladiysan bisey diyemem milyonlarca kullanıcısı olan forumda az kişinin android bilgisinin olduğunu geri kalanın mesaj kastigini iddia ettiniz. böyle açık uclu bir mesaj yazdığıniz için doğal olarak farklı şekillerde algılaniyor. neyse iyi forumlar diliyorum.Kategorilerde ki mesaj ve konu sayilarina bak yaridan fazlasinin android oldugunu gorursunVe ben tüm uyelerin sadece android icin buraya uye oldugu yonunde de bir kelime kullanmadim ha sen oyle anladiysan bisey diyemem
![]()