Uygulama İyi Bir Film İzleme Programi Bilen Varmi

Sponsorlu Bağlantılar

Cazdik

Cazdik

Üye
    Konu Sahibi
İyi Bir Film İzleme Programi Bilen Varmi
Beyler Basliktada belirgim gibi Film izleme programi ariyorum piyasadakiler dandik varsa bildiginiz veya kullandiginiz yazarsaniz sevinirim simdiden tesekkur ediyorummm

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Telefonda dizicu ve dizitvhd uygulamalarını kullanıyorum. Dizicu markette yok sanırım google da aratıp indirmen gerekiyor. Yükleyip deneyebilirsin. Hoşuna giderse kullanırsın :bigstar:

alikemal064

alikemal064

Üye
DiziCu İyidir :)

• Beğen
Tepkiler: abdulk4dir

deneysim

Üye
Dizicu tamamda seni siteye atıyor. Önceden play storede böyle programlar vardı filmi filmi acıp kendi içerisindeki playerla izleyebiliyordun. Beni siteye atacaksa bende o siteye gidip izleyebilirim.

Cazdik

Cazdik

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda dizicu ve dizitvhd uygulamalarını kullanıyorum. Dizicu markette yok sanırım google da aratıp indirmen gerekiyor. Yükleyip deneyebilirsin. Hoşuna giderse kullanırsın :bigstar:
Dizi cuyu deneyeicem eylallah kardesim

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Programı ne yapacan ki birsürü film siteleri var.

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Usta netteki video oynaticilar tam ekrana gecmiyo vk mailru fln o yuzden tarayici
dan kaynaklaniyo olabilirmi ?

Ben bazen UcWeb kullanıyorum. Video sitelerinde vs. videoya basılı tuttuğumda tam ekrana geçiyor. Diğer fonksiyonlarıyla da kullanışlı bir tarayıc tavsiye ederim :thumbup:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Cazdik

Cazdik

Üye
    Konu Sahibi
Ben bazen UcWeb kullanıyorum. Video sitelerinde vs. videoya basılı tuttuğumda tam ekrana geçiyor. Diğer fonksiyonlarıyla da kullanışlı bir tarayıc tavsiye ederim :thumbup:
Uc iyidir ya kullaniyodum bi ara kafayi yedi tekraryukliyim bi o zmn cok saol kardesim