gelmis gecmis en iyi film izleme ve indirme programi icin tavsiye verin

Sponsorlu Bağlantılar

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
gelmis gecmis en iyi film izleme ve indirme programi icin tavsiye verin
Merhaba arkadaslar film indir programini fiyasko ile sonuclanmasi uzerine ki bunda arkadasimin payi cokk yuksek, sizlere gelmis gecmis en iyi film indirme ve izleme programini yapmaya karar verdim. bu konu basligi altinda fikirleriniz dogrultusunda programi yazacagim. Bu arada program film indirmek ve izlemek ile sinirli kalmayacak fikirlere acigim yani.
simdilik aklimda olan kisimlar film izleye bilirsiniz, filmi indirebilirsiniz, cozunurlugu siz belirleyeceksiniz. chat yapabilirsiniz(sadece programi kullanan kisiler ile) film izlerken bir yandan da chat yapacaksiniz tabi taktir sizin ben oturup rahat rahat filmimi izlerim derseniz size kalmis :) ustream, justin.tv ve bunlarin turevleri olan canli yayin sitelerinde biliyorsunuz ki sifreli maclar illegal olarak yayinlaniyor(tabi justin ve ustream yasak getirdi ama turevleri dedigim sitelerde yayinlaniyor digiturk ve d-smart maclari) bu program sayesinde illegalde olsa bu yayinlarida izleyebilecegiz, yabanci ve turk dizilerinden elimden geldigi kadar guncelleyip ekleyecegim, ayni zamanda muzik klipleride koymayi dusunuyorum. benim aklima simdilik bunlar geliyor. sizlerden paylasmis oldugum fikirleri yorumlamaniz ve uzerine kendi fikirleriniz(buda olsa guzel olur diyeceginiz) yorumlar bekliyorum. simdiden herkese tesekkurler.

bu arada program filmleri internet uzerinden ekleyecek bu sayede surekli guncel olacak(film azligi cekmeyeceksiniz yani) :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Eren-MT

Tekrar ücretlimi olacak :(

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Bahsettiğiniz özelliklerde bir uygulamanın olması çok güzel olur. Bunlara ek olarak filmlerin SD karta yüklenebilmesi olmazsa olmazlardandır. Benim gibi hafıza sorunu yaşayan ( 520,620,720,820) kullanıcılar açısından SD karta kaydetme özelliği çok çok önemlidir.
Ayrıca stabil çalışması da çok önemlidir. Aksinde özellik olsa da tercih edilmez.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
betaya katılmak isterim ve inşallah ücretsiz olur

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok uğraşacağım program için, bu yüzden paralı olacak lakin film indir programı alan arkadaşların maduriyetini gidermek için onlara ücretsiz olacak bu durum için Microsoft ile iletişime geçeceğim ayrıyetten. Hafıza konusunu araştıracağım ve sd kart olayını çözmeden asla yayınlamayacağım bu konuda içiniz rahat olabilir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
sebahattinART

sebahattinART

Üye
sd kart destekli olursa paraya kıyarım:oke: peki uygulamayı yazmanız ne kadar sürer.

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar çok uğraşacağım program için, bu yüzden paralı olacak lakin film indir programı alan arkadaşların maduriyetini gidermek için onlara ücretsiz olacak bu durum için Microsoft ile iletişime geçeceğim ayrıyetten. Hafıza konusunu araştıracağım ve sd kart olayını çözmeden asla yayınlamayacağım bu konuda içiniz rahat olabilir.

Film indir uygulamasını indirenleri mağdur etmemeniz iyi olur. Bende bunu diyecektim :oke: Bir de mağazada film hector diye bir uygulama var biliyorsunuzdur belki, kullanan arkadaşlarda film izledikçe hafıza sorunu yaşanmıştı. Diğer klasörünü şişiriyordu. Yazacağınız uygulamada da böyle bir sorun olursa dikkat etmelisiniz bence. Kolay gelsin :tebessüm:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Film indir uygulamasını indirenleri mağdur etmemeniz iyi olur. Bende bunu diyecektim :oke: Bir de mağazada film hector diye bir uygulama var biliyorsunuzdur belki, kullanan arkadaşlarda film izledikçe hafıza sorunu yaşanmıştı. Diğer klasörünü şişiriyordu. Yazacağınız uygulamada da böyle bir sorun olursa dikkat etmelisiniz bence. Kolay gelsin :tebessüm:

Diğer klasörü sorunu GDR2 & Amber güncellemesi ile ortadan kalktı.
Artık sistem kendisi o klasörü kontrol altında tutuyor.
Benim güncellemeyi yaptıktan sonra 1 GB'tı.
Hala 1 GB civarında... :hmmm

narnia16

narnia16

Üye

Diğer klasörü sorunu GDR2 & Amber güncellemesi ile ortadan kalktı.
Artık sistem kendisi o klasörü kontrol altında tutuyor.
Benim güncellemeyi yaptıktan sonra 1 GB'tı.
Hala 1 GB civarında... :hmmm

:ah İnsan otacı olunca böyle oluyor abi. Ben onu unutmuşum tamamen :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Düşünce güzel ve başarılar dilerim ama uygulamanın kendi zaten illegal dikkatli olun başınıza iş almayın :kıskıs: :D

marazruno123

Üye
Kardeş öncelikle boyutu düşük tut sonralıkla en az 100 site var donanımlı illegal fakat video Player lazım tüm video formatlarını inşallah ekim güncellemesinde alırız

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Patron yine sen bilirsin ama reklam gelirlerinden çok daha fazla kazanç sağlarsın gibi geliyor bana Enes Akalının Film İzle HD diye bir programı vardı androidte çok başarılı bir yapımdı hergün izlerdim ücretsizdi ve 200.000e dayanmıştı kullanıcı sayısı sanırım. Yani kısacası böyle bir iş yapacaksan Ücretsiz olması sana daha fazla kazandırır kanımca

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İlgin için teşekkürler, kolaylıklar diliyorum.

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
boyutu küçük tutmaya çalışacağım, reklam prosedürlerini microsoft'un kurallarına bakıp o şekilde karar vereceğim kardeşim, yorumlar için hepinize teşekkürler

goktas19

goktas19

Üye
Yerli/Yabancı dizi olayına el atman iyi olmuş lakin güncel olması lazım birde anime eklersen daha iyi olur bence (anime ne diye soruyorsan unut gitsin :D )

Üst Alt