runoonur
Üye
gelmis gecmis en iyi film izleme ve indirme programi icin tavsiye verin
Merhaba arkadaslar film indir programini fiyasko ile sonuclanmasi uzerine ki bunda arkadasimin payi cokk yuksek, sizlere gelmis gecmis en iyi film indirme ve izleme programini yapmaya karar verdim. bu konu basligi altinda fikirleriniz dogrultusunda programi yazacagim. Bu arada program film indirmek ve izlemek ile sinirli kalmayacak fikirlere acigim yani.
simdilik aklimda olan kisimlar film izleye bilirsiniz, filmi indirebilirsiniz, cozunurlugu siz belirleyeceksiniz. chat yapabilirsiniz(sadece programi kullanan kisiler ile) film izlerken bir yandan da chat yapacaksiniz tabi taktir sizin ben oturup rahat rahat filmimi izlerim derseniz size kalmis
ustream, justin.tv ve bunlarin turevleri olan canli yayin sitelerinde biliyorsunuz ki sifreli maclar illegal olarak yayinlaniyor(tabi justin ve ustream yasak getirdi ama turevleri dedigim sitelerde yayinlaniyor digiturk ve d-smart maclari) bu program sayesinde illegalde olsa bu yayinlarida izleyebilecegiz, yabanci ve turk dizilerinden elimden geldigi kadar guncelleyip ekleyecegim, ayni zamanda muzik klipleride koymayi dusunuyorum. benim aklima simdilik bunlar geliyor. sizlerden paylasmis oldugum fikirleri yorumlamaniz ve uzerine kendi fikirleriniz(buda olsa guzel olur diyeceginiz) yorumlar bekliyorum. simdiden herkese tesekkurler.
bu arada program filmleri internet uzerinden ekleyecek bu sayede surekli guncel olacak(film azligi cekmeyeceksiniz yani)
simdilik aklimda olan kisimlar film izleye bilirsiniz, filmi indirebilirsiniz, cozunurlugu siz belirleyeceksiniz. chat yapabilirsiniz(sadece programi kullanan kisiler ile) film izlerken bir yandan da chat yapacaksiniz tabi taktir sizin ben oturup rahat rahat filmimi izlerim derseniz size kalmis
ustream, justin.tv ve bunlarin turevleri olan canli yayin sitelerinde biliyorsunuz ki sifreli maclar illegal olarak yayinlaniyor(tabi justin ve ustream yasak getirdi ama turevleri dedigim sitelerde yayinlaniyor digiturk ve d-smart maclari) bu program sayesinde illegalde olsa bu yayinlarida izleyebilecegiz, yabanci ve turk dizilerinden elimden geldigi kadar guncelleyip ekleyecegim, ayni zamanda muzik klipleride koymayi dusunuyorum. benim aklima simdilik bunlar geliyor. sizlerden paylasmis oldugum fikirleri yorumlamaniz ve uzerine kendi fikirleriniz(buda olsa guzel olur diyeceginiz) yorumlar bekliyorum. simdiden herkese tesekkurler. bu arada program filmleri internet uzerinden ekleyecek bu sayede surekli guncel olacak(film azligi cekmeyeceksiniz yani)

peki uygulamayı yazmanız ne kadar sürer.

İnsan otacı olunca böyle oluyor abi. Ben onu unutmuşum tamamen