Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Yükleyen arkadaşlar şu mesajlaşma sorununu tam açıklayabilir mi hiç mi mesaj yazamıyoruz ben çok mesajlaşan biriyim illa ki diğer cihazlara da gelecek eğer hiç bir şekilde mesaj yazılmıyorsa istediği kadar özellikle gelsin benim bir işime yaramaz
sırf şuan mesajlaşma çalışmadığından wp 8.1 e geri dönüş yapıyorum mesaj yazarken sorun olmasaydı kalacaktım ileriki güncellemelerde geri dönerim tabi bazı şeyleri düzelirse ama şuan benim için uygun değil çok sorunlu bu ilk sürüm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
sırf şuan mesajlaşma çalışmadığından wp 8.1 e geri dönüş yapıyorum mesaj yazarken sorun olmasaydı kalacaktım ileriki güncellemelerde geri dönerim tabi bazı şeyleri düzelirse ama şuan benim için uygun değil çok sorunlu bu ilk sürüm

Bize gelsin hiç dönüş yapmam. Cihaz ilk haftada kendini optimize ederdi. Bu esnada da ara güncellemeler gelir nasılsa.
Yükleyen arkadaşlar şu mesajlaşma sorununu tam açıklayabilir mi hiç mi mesaj yazamıyoruz ben çok mesajlaşan biriyim illa ki diğer cihazlara da gelecek eğer hiç bir şekilde mesaj yazılmıyorsa istediği kadar özellikle gelsin benim bir işime yaramaz
Mesajlaşma kısmı kasıyor diyorlar. Cihaz kendisini toplayana ve optimize edene kadar en az 3 gün vermek lazım. O kasma bence ilk kurulumdan kaynaklıdır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: skynet
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Telefonu kapatırken sonraki takvim randevunuz için küçük bir hatırlatma görünüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ne diyor abi?

braayn

braayn

Üye
Adamlar ilk tantıldığı gün zaten bir çok şeyi gostermişler.Sistemin şuanki hali çok iç açıcı değil ve şuan kurulup kullanılmaz bile.Paylaşılan butun sslere ve videolara baktığımda 8.1 üzerine badana boya yapmışlar gibi duruyor tabi ilerleyen gunlermi desek aynı desek bilemedim ama gelecek olan güncelleme ile toparlayacaklarmış.Adam sormazlar mı ? Bunca zaman yapa yapa bu haliylemi çıkardınız karşımıza birde ıosun ilk betasından daha az hatayla diyorlar .ya hata olsun eyvallah ama ozellikde olsun hani ne yapmışlar biri bana listelesin özellikleri karo boyıtu değişip bildirim merkezine bir kaç buton koyup birde arkaya resim koyup hooop alın size wp 10'mu???
Kurmayacağım bu betayı derken işde bu nedenlerden dolayı kurmayacağım.Beni şuan için Wp 10'a çeken hiç bir yenilik yok .Ekran kilidi bile aynı yahu insan orada farklı bir iki efektle açılış koyar ,ne biliyim saati analog versiyonunu koyar.Sabah sabah serviste sinirlerim oynadı yine.

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte, dilmenibrahim ve suyunsesi
umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
Arkadaşlar bütün adımları uyguladım ama telefon güncel diyor biri yardımcı olsun telefonum lumia 830

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Adamlar ilk tantıldığı gün zaten bir çok şeyi gostermişler.Sistemin şuanki hali çok iç açıcı değil ve şuan kurulup kullanılmaz bile.Paylaşılan butun sslere ve videolara baktığımda 8.1 üzerine badana boya yapmışlar gibi duruyor tabi ilerleyen gunlermi desek aynı desek bilemedim ama gelecek olan güncelleme ile toparlayacaklarmış.Adam sormazlar mı ? Bunca zaman yapa yapa bu haliylemi çıkardınız karşımıza birde ıosun ilk betasından daha az hatayla diyorlar .ya hata olsun eyvallah ama ozellikde olsun hani ne yapmışlar biri bana listelesin özellikleri karo boyıtu değişip bildirim merkezine bir kaç buton koyup birde arkaya resim koyup hooop alın size wp 10'mu???
Kurmayacağım bu betayı derken işde bu nedenlerden dolayı kurmayacağım.Beni şuan için Wp 10'a çeken hiç bir yenilik yok .Ekran kilidi bile aynı yahu insan orada farklı bir iki efektle açılış koyar ,ne biliyim saati analog versiyonunu koyar.Sabah sabah serviste sinirlerim oynadı yine.
yenılıkte yenılık sadece gozunuzun gordugunu yorumluyosunuz kım bılır alt yapıda apılerde nasıl degısıklıkler var. Oyle 2-3 sey eklenen guncellemeler 200-300 hatta daha fazla mb olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Aybin.Kilic
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
yenılıkte yenılık sadece gozunuzun gordugunu yorumluyosunuz kım bılır alt yapıda apılerde nasıl degısıklıkler var. Oyle 2-3 sey eklenen guncellemeler 200-300 hatta daha fazla mb olmaz.

Görünen köy kılavuz istemez.gelmeden önce de diyordum fiyasko olucak diye,herkes anladı sen fanboyluğa devam

• Beğen
Tepkiler: m542tf
Bay H

Bay H

Üye
Yahu arkadaşlar neyin fiyaskosundan neyin eksiğinden bahsediyorsunuz. Bu "İlk Teknik Ön İzleme". Bunun zaten eksik olacağı ve final sürüme kadar güncelleneceğini etkinlikten beri yazıyoruz çiziyoruz ama hala eksik diyorsunuz. Elbette eksik olacak kullananlardan geribildirim bekliyorlar ne yapalım ne edelim diye daha sonra ona göre kendi belirledikleri özellikleri de ilerleyen dönemde ekleyecek.

8.1 için olsa haklısınız ancak bu 8.1 betası gibi değil.

Bu betayı eleştireceğiniz tek nokta eksik cihaz destek listesidir.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, wpfurkan, ogzhnoTr ve 5 diğerleri
saynesim

saynesim

Üye
Adamları mecbur ettiler güncellemek zorunda kaldılar iyi veya kötü

Bay H

Bay H

Üye
Bu arada WindowsPhoneMania adlı sitede sistemi hackleyerek Lumia 625 e güncellemeyi yüklemişler. Bu işlem için de Microsd kart gerekliymiş, düz taban mıyım neyim bu ne şanssızlık.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yahu arkadaşlar neyin fiyaskosundan neyin eksiğinden bahsediyorsunuz. Bu "İlk Teknik Ön İzleme". Bunun zaten eksik olacağı ve final sürüme kadar güncelleneceğini etkinlikten beri yazıyoruz çiziyoruz ama hala eksik diyorsunuz. Elbette eksik olacak kullananlardan geribildirim bekliyorlar ne yapalım ne edelim diye daha sonra ona göre kendi belirledikleri özellikleri de ilerleyen dönemde ekleyecek.

8.1 için olsa haklısınız ancak bu 8.1 betası gibi değil.

Bu betayı eleştireceğiniz tek nokta eksik cihaz destek listesidir.

Aynen.
Adamlar zaten başından beri söylüyorlar.
Bu sadece başlangıç, sadece bir temel atma töreni... Bir bina değil... Henüz çoğu şey eksik.
Geri bildirimler üzerinden temeli sağlamlaştırarak ve sağlam katlar örerek yükseltecekler.

Ayıp ettikleri tek nokta çok kısıtlı bir cihaz yelpazesi ile başlamış olmaları ve bunu birkaç gün öncesinden söylememeleri.
En azından bu hafta başında söyleyebilirlerdi yalnızca şu modellere verilecek diye.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, Aybin.Kilic, pirenuri ve 1 kişi daha

burakcan42

Üye
iyi ki 925e gelmedi ya. yoksa ben dayanamaz yüklerdim. zaten tam surum denim gelince birazda olsa kendine gelen batarya gene kafayı yerdi .d diğer on izleme sorunları da cabası .d

burakcan42

Üye
Aynen.
Adamlar zaten başından beri söylüyorlar.
Bu sadece başlangıç, sadece bir temel atma töreni... Bir bina değil... Henüz çoğu şey eksik.
Geri bildirimler üzerinden temeli sağlamlaştırarak ve sağlam katlar örerek yükseltecekler.

Ayıp ettikleri tek nokta çok kısıtlı bir cihaz yelpazesi ile başlamış olmaları ve bunu birkaç gün öncesinden söylememeleri.
En azından bu hafta başında söyleyebilirlerdi yalnızca şu modellere verilecek diye.
önceden söyleselerdi gidip onları mı alacaktık ki :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Görünen köy kılavuz istemez.gelmeden önce de diyordum fiyasko olucak diye,herkes anladı sen fanboyluğa devam

Gelmeden önce de fiyasko olacağını söylemişsin de, zaten gelmedi ki? Windows 10 Mobile henüz gelmedi arkadaşlar. Şunu bi öğrenin artık. Bu bir tür Windows 10 Mobile ESKİZİ. Ön tasarımı, Betanın öncesi, Test ve hataların denendiği ilk yapı. Arkadaşım Bir sanat eserinin kağıt üzerindeki eskiz çalışması, karalaması bu. Şimdi sen bu noktadan fiyasko oldu diyebiliyor musun? Sen kahin misin? :zong: :haha:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: wpfurkan, zaakaan, mzcoools ve 2 diğerleri
emz

emz

Üye
Yahu arkadaşlar ne yazmışsınız be? Oku oku canım çıktı tam 28 sayfa okudum sabah beri. Telefonum bozuldu dün mavi ekran verdi gece hard reset atabildim sonunda da düzeldi girebiliyorum artık. Bu kadar kasmayın ama. Sakin olun ne de olsa hızlı gelecek güncellemeler. Canınızı sıkmayın. :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sonuçta bu bir alt yapı ama bende Braayn'a katılıyorum şu konuda bu kadar eksik ve sorunlu bir ön izlemeye geçmektense şimdiki sorunsuz kimilerine göre daha az sorunlu diyeyim versiyonu kullanırım sonuçta W10 tam olarak verilmedi bu bir deneme inşa süresi yapılacak eksikler görülecek düzeltilecek vs vs ben beliyeceğim en azından bir kaç ay denim gdr 2 geleceği söyleniyor buradan yürürüz

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve emz
habbuj

habbuj

Üye
Gelişimi izlemek en mantıklısı arkadaşlar. Biliyorum herkes çok heyecanlı ama hatalara maruz kalmamak için sabredelim biraz :)

Üst Alt