Aöf den nefret ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aöf den nefret ediyorum
ya allah için nerde görülmüş 2 gün içinde 7 ile 9 dersten sınaw olundugu yaf?
haksızlık yaw bu.
canturgay sen konus dostum
hasta olsan 1 senen bosuna gitti
sınaw kağıdını kayb etsen unutsan vs. bi senen bosuna gitti
basına bişe gelse sınawa yetişemesen gene 1 sene gitti.
sınıfta kalmalar hariç tabi :D

omayra

Üye
5-6 nisanda sınavlarınız var, hepinize başarılar ;) Özellikle hukuk sınavlarından :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canturgay

canturgay

Üye
walla oldu.bana geçen yıll..:(
bi dersten sınavım vardı Allahtan...yoksa..
sınav sabah 9 daydı galiba..s*laklık bende de var biraz ama neyse..
sınav sabahı bi kalktım.öğrenci belgem kayıp..açtım bilgisayarı aöf ün sitesinden.
öğrenci olduğuma dair yazıyı çıkarttım.sınav yerine vardım..saat 9 a 10 var.
hoca bu olmaz demesin mi doğru büroya..9 u 14 geçe okula tekrar gelmeme rağmen (15 dakika tolerans vardır. )
hoca dedi..kağıtları doldurdumm..
şeytan a uyma dedim kendi kendime artıkk..ne yapayımm.
bu sene bi daha uğraşacaz artık..

omayra

Üye
eywallah cok saol
sen nerden biliyon sınawımızın tarihini:allalla:
yazzık değilmi bize :(

Açıköğretim dersleri verilen bir dershanede hukuk öğretmenliği yapıyorum, ordan biliyorum. Bugün de dersim vardı ama çok hastalandım, gidemedim :(

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Açıköğretim dersleri verilen bir dershanede hukuk öğretmenliği yapıyorum, ordan biliyorum. Bugün de dersim vardı ama çok hastalandım, gidemedim :(

hıımmmm
gecmiş olsun bu arada

Not:saygılar hocam :)

omayra

Üye
Çok sağolasın :)

Birkaç tüyo, gerçi biliyorsunuzdur ama, olsun yine de vereyim ben :) AÖF'ün sitesinde geçmiş yılların sınav soruları yayınlanıyor bir bakın derim ;) Ayrıca Hukuk sınavlarında gittikçe yorum sorularına ağırlık verilmeye başlandığını görüyoruz, yorum sorularından korkmayın, bol bol test çözün :)

canturgay

canturgay

Üye

geçmiş olsunn..:(

Birkaç tüyo, gerçi biliyorsunuzdur ama, olsun yine de vereyim ben :) AÖF'ün sitesinde geçmiş yılların sınav soruları yayınlanıyor bir bakın derim ;) Ayrıca Hukuk sınavlarında gittikçe yorum sorularına ağırlık verilmeye başlandığını görüyoruz, yorum sorularından korkmayın, bol bol test çözün :)
teşekkürler tüyolar için...:)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

cok tesekkürler
zaten devamlı netten olsun dersane denemeleri olsun soru bankası olsun dewamlı test çözüyoruz. ;)
bu sene bende idare hukuku ve
iş ve sos. güv. hukuku war
hukuk aslında zevkli hiç sorunum olmadı bu senye kadar bakalım bu sene nasıl olacak

kurt bey

kurt bey

Üye
işletme 1. sınıfdan terkim.:ehe allah yardımcınız olsun. açık öğretim zor iş valla

mservank

mservank

Üye
2 günde 9 sınav:oha2: çarşamba günü 3 tane sınavımız var birini erteletelim derken canımız çıktı

bora006

bora006

Üye
ben aöf işletme mezunuyum bitirene kadar canım çıktı 2 sene takıp bitirebildim Allah yardımcınız olsun
ama şu bir gerçek inandıktan sonra mutlaka başarırsınız !!!
kolay gelsin

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
3 sınıfım bende:( 5 nisan 4 sınav 6 nisan 2 sınav olacam:( calısıyorum ınsallah allah yüzüme bakar.Ve bunun stresı hayli beni alıp götürdü.İşe yansıyor buda:( umarım başaracaz

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canturgay

canturgay

Üye
ewet öylede öteki konu ne oldu yaww...:)

FerreT

FerreT

Üye
Geri getirebilme şansımız var tabii :ehe:ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt