teşekkür ederim.elinize sağlık
Program gerçekten işe yarıyor mu herkes memnun galiba birde ben deneyim
eğerki ekran açılırken aşırı donma yaratırsa ayarlar menüsünden Core0'daki seçimi kaldırın ve durum menüsünden servisi kapatıp tekrardan açın.S3 minide denicem eyvallah saolun
Tamam kardeşim öyle bi sorun olursa yaparımeğerki ekran açılırken aşırı donma yaratırsa ayarlar menüsünden Core0'daki seçimi kaldırın ve durum menüsünden servisi kapatıp tekrardan açın.
Tamam kardeşim öyle bi sorun olursa yaparım
Dediğin sorun oldu ama ayarlar menüsü açılmıyor kardeşim yapamadım dediğin ayarı
Bende her türlü telefonu kastiriyor kilit ekranı kasilip deli ediyo. Sildim o yüzden
mantık greenify ile aynı gibi
İki çekirdek minimum çalışma hızı 200mhz maksimum 1000mhzYorum icin tesekkur ederim. Yalniz bilgi almak acisindan soruyorum, cihazinizin islemcisi hakkinda bilgi vermeniz mumkun mu? Cekirdek sayisi ve minimum hiz ( frekans ) ozellikle. Tekrar tesekkur ederim.
İki çekirdek minimum çalışma hızı 200mhz maksimum 1000mhz
S3 mini işte cihaz internetten bakabilirsin daha ayrıntılı
bu yuzden sormustum, tesekkur ederim.Bende öyle düşünüyorum çünkü daha önceden de kernelle ilgili oynamalar yapmıştım yani overclock falan maksimum hızı 200mhz dusurmustum yanlışlıkla döndürene kadar öldüm öldüm dirildim bir yere basıyorum 10 sn sonra geliyor acayip kastı cihaz zor kurtarmıştım. Senin program da güzel gelistirirsen süper olur. Ama anlayamadığım bir nokta var zaten cihazın stock kerneli ondemanda çalışıyor telefon kilit ekranına girince direk hızı düşürüyor gerektiğinde artırıyor hem donma olmuyor hemde bilemiyorum yanitesekkur ederim. benim galaxy s3 de min 200 mhz ve ekran da haliyle donmalar yapabiliyor ama nexus 4 cihaz 380 mhz olup tek bir sikinti bile cikarmiyor. bununla ilgili bir guncelleme yapmayi dusunuyorum, biraz daha bilgi toplayayimbu yuzden sormustum, tesekkur ederim.

Bende öyle düşünüyorum çünkü daha önceden de kernelle ilgili oynamalar yapmıştım yani overclock falan maksimum hızı 200mhz dusurmustum yanlışlıkla döndürene kadar öldüm öldüm dirildim bir yere basıyorum 10 sn sonra geliyor acayip kastı cihaz zor kurtarmıştım. Senin program da güzel gelistirirsen süper olur. Ama anlayamadığım bir nokta var zaten cihazın stock kerneli ondemanda çalışıyor telefon kilit ekranına girince direk hızı düşürüyor gerektiğinde artırıyor hem donma olmuyor hemde bilemiyorum yani![]()