Kablosuz Wifi Adaptör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jsnow492

Jsnow492

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz Wifi Adaptör
Arkadaşlar bana 100 metreren duvarlarla birlikte cok iyi çekecek bir wifi adaptörü lazım bütçem 70 TL Önerileriniz nedir ?

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Hocam bende arastirdimda 70 tl butce ile biraz zor olabilir ama

Bu belki yardimci olur banada lazim bende arastiriyorum benim 20 metre uzaklikta ve 5 duvar var . Bunu alabilirim. Siz de bir bakin bu belki ise yarar fiyati 61 tl
Hocam kac duvar var arada onu soylerseniz daha iyi yardimco olurum.

Jsnow492

Jsnow492

Üye
    Konu Sahibi
Karşı Apartmanda yaklaşık 5 6 duvar Bende Cenix-CA1453 Ü Almayı Düşünyordum

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Karşı Apartmanda yaklaşık 5 6 duvar Bende Cenix-CA1453 Ü Almayı Düşünyordum
Hocam 18 dbi anten gayet yeterli olur ama kalitesi nedir bilmiyorum eger hakkiyla 18 dbi i calistirrirsa isinizi fazlasiyla gorur.

coolasker54

coolasker54

Üye
Bu konuda çok ümitlenmemenizi öneririm.

Arkadaş bunu aldı. Tek tık çeken wifi 2 bazende 3 tık çekiyor. Yaklaşık 35 metre 2. kattan zemın kata. 3 duvar var.
Ama iyi konumlandırırsanız işinizi eskisine oranla daha rahat halledersinz. İşe yaramaz demiyorum , ama çok ümitlenmeyin ve mümkünse ilerde kullanabileceğiniz bi aygıt alın.

haydelanduka

haydelanduka

Üye
O
Bu konuda çok ümitlenmemenizi öneririm.

Arkadaş bunu aldı. Tek tık çeken wifi 2 bazende 3 tık çekiyor. Yaklaşık 35 metre 2. kattan zemın kata. 3 duvar var.
Ama iyi konumlandırırsanız işinizi eskisine oranla daha rahat halledersinz. İşe yaramaz demiyorum , ama çok ümitlenmeyin ve mümkünse ilerde kullanabileceğiniz bi aygıt alın.
Oneriniz nedi hocam?

coolasker54

coolasker54

Üye
O
Oneriniz nedi hocam?
Aslında önerim ihtiyacınız varsa alın yönünde. İşinizi kolaylaştırır. Üst mesajda dediğim gibi çok büyük bir iş beklemeyin. Bunun yanında işinizi görebilecek aygıtlar bunlar. Ama ileridede kullanılabilecek yönde tercihler yapın.
Bir de örnek verecek olursak ; inca marka adaptörde 1000 metre açık alanda yazıyor bu tip verilere dikkat edin duvarlar işinizi zorlaştırır.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
aslında güçlü sinyal veren modem de işi kolaylaştırır :oke: tabi maliyet sorunu olur :ehe

coolasker54

coolasker54

Üye
aslında güçlü sinyal veren modem de işi kolaylaştırır :oke: tabi maliyet sorunu olur :ehe
Tabiki. Ama bazı durumlarda. Eğer komşunun netinden faydalanıcaksanız bu biraz gereksiz olur. Modemi komşuya hediye etmek! Desen ki faturayı paylaşırken paradan düşsek , bu durumda adam zaten normal kullanıyor neden böyle bir şeye girişsin. Eğer ki siz hediye edicekseniz o ayrı.
Aslında bu gibi durumlarda en iyisi ( ki yapılabilirse) modemden kablo cekmektir. Bağlantıyı en iyi şekilde iletebilirsiniz böylece.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
haydelanduka

haydelanduka

Üye
Hocam bizim komusnun modemi 150 mbps ve benim pcnin durdugu yerde 2 dis bazen 3 dis cekiyor ben bunu artirmak istiyorum sizce assagidaki wirless adaptorlerden hangisi isimi iyi gorur. Aramizda 3 duvar 2 celik kapi var mesafe 20 metre.
Inca iuwa 300 mbps cift antenli 10 dbi

-adaptor-p-BD301050
Tp link 300 mbps cift antenli 10 dbi

coolasker54

coolasker54

Üye
Hocam bizim komusnun modemi 150 mbps ve benim pcnin durdugu yerde 2 dis bazen 3 dis cekiyor ben bunu artirmak istiyorum sizce assagidaki wirless adaptorlerden hangisi isimi iyi gorur. Aramizda 3 duvar 2 celik kapi var mesafe 20 metre.
Inca iuwa 300 mbps cift antenli 10 dbi

-adaptor-p-BD301050
Tp link 300 mbps cift antenli 10 dbi

Herhangi birinin senin istediğin işi kolaylıkla yapabileceğini düşünüyorum. Hoş durmasını istiyorsan Asus a da bakabilirsin.

Ve unutmadan ; alıcıyı konumlandırmak çok önemli! Modeme yakınlaştırdığımızda çekim gücü düşerken uzaklaştırdığımızda dahada iyi çekiyordu.(10-20 cm lerden bahsediyorum.) Bir indirme başlatarak en iyi yeri bulabilirsiniz. Kolay gelsin...

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Herhangi birinin senin istediğin işi kolaylıkla yapabileceğini düşünüyorum. Hoş durmasını istiyorsan Asus a da bakabilirsin.

Ve unutmadan ; alıcıyı konumlandırmak çok önemli! Modeme yakınlaştırdığımızda çekim gücü düşerken uzaklaştırdığımızda dahada iyi çekiyordu.(10-20 cm lerden bahsediyorum.) Bir indirme başlatarak en iyi yeri bulabilirsiniz. Kolay gelsin...
Tesekkurler hocam son bir sorum olacak windows 8 destekleyen adaptor 8.1 ide destekler mi?

coolasker54

coolasker54

Üye
Evet. Driverı gelen cd den kurmayın. Sitesinden en güncel versiyonu indirin.

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Tesekkurler hocam o zaman ben tp link 8200 nd alicam alinca goruslerimi paylasirim.

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt