origin de tüm oyunlar yokkiBen Origin'ciyim![]()

zengin olan sensinOyun yollarsan neden olmasın

Ne zengini ? Toplam 34 oyun var. Toplam değerleri 384 lira. Onların hepsini bedavaya aldım keylerle. 1 lira bile vermedim daha hiç birinezengin olan sensin![]()
Onuda BF3 için açmıştım o kadarorigin de tüm oyunlar yokki![]()
Steam hesabım var mı yok mu bilmiyorum bileOhaNe zengini ? Toplam 34 oyun var. Toplam değerleri 384 lira. Onların hepsini bedavaya aldım keylerle. 1 lira bile vermedim daha hiç birine
ben sadece Metro 2033'ü bedava alabildimNe zengini ? Toplam 34 oyun var. Toplam değerleri 384 lira. Onların hepsini bedavaya aldım keylerle. 1 lira bile vermedim daha hiç birine

bende onun için açtıydım ama hesap gitti unuttum şimdi gene açtım bekliyorum indirim yada beleşOnuda BF3 için açmıştım o kadarSteam hesabım var mı yok mu bilmiyorum bile
Oha
banada versene keyNe zengini ? Toplam 34 oyun var. Toplam değerleri 384 lira. Onların hepsini bedavaya aldım keylerle. 1 lira bile vermedim daha hiç birine
ben verdim baya para ama önce oyunu oynadım kaçak sonra beğendiysem destek oldumekleyeceğim için 3 eylülde hediye mi istiyorsunEkle. Doğum günüm 3 eylül.
Şaka tabiekleyeceğim için 3 eylülde hediye mi istiyorsun

Ücretsiz oyunlar kısmı var. Team fortress 2, dota gibi popüler oyunlar ücretsiz. Bazı siteler etkinlik düzenliyor ve steam key dağıtıyor. Onları kaçırmazsan doldurabilirsin hesabını. Yukarda verdiğim linkte hesabımda bulunan oyunlar yazıyor. Yanlarında fiyatları.. Onları hep key ile açmıştım.Açtım hesabı da burada hiç ücretsiz oyun vermiyorlar mı?
Hangi site onlar? Süper hızlıyımdır ben :PÜcretsiz oyunlar kısmı var. Team fortress 2, dota gibi popüler oyunlar ücretsiz. Bazı siteler etkinlik düzenliyor ve steam key dağıtıyor. Onları kaçırmazsan doldurabilirsin hesabını. Yukarda verdiğim linkte hesabımda bulunan oyunlar yazıyor. Yanlarında fiyatları.. Onları hep key ile açmıştım.
Hangi site onlar? Süper hızlıyımdır ben :P