steam arkadaşlığı

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
steam arkadaşlığı
hadi buraya steam adreslerinizi yazın bende gözüm tutanları arkadaş ekleyeyim:ehe

0MG90

0MG90

Üye
Ben Origin'ciyim :(

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Revengeful

Emekli Yönetici
Oyun yollarsan neden olmasın

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Ben steam'da sadece oyun fiyatlarına bakmak için indirmiştim bu 5-9 şubat arası %85 indirim oldu o sıra 10 tane oyunu 15 tl'ye aldım ama hala indiremedim (ttnet sağolsun(zengin değilim ona göre :pro2: ))

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Onuda BF3 için açmıştım o kadar:D Steam hesabım var mı yok mu bilmiyorum bile

Oha
bende onun için açtıydım ama hesap gitti unuttum şimdi gene açtım bekliyorum indirim yada beleş

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Ne zengini ? Toplam 34 oyun var. Toplam değerleri 384 lira. Onların hepsini bedavaya aldım keylerle. 1 lira bile vermedim daha hiç birine
banada versene key :D ben verdim baya para ama önce oyunu oynadım kaçak sonra beğendiysem destek oldum

Revengeful

Emekli Yönetici

Origin'den de Witcher 2'yi bedava aldım. Bir kaç oyun var orada.

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
ekleyem mi seni ? bikaç kişi eklemem gerekiyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Ekle. Doğum günüm 3 eylül.

0MG90

0MG90

Üye
Açtım hesabı da burada hiç ücretsiz oyun vermiyorlar mı?

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Açtım hesabı da burada hiç ücretsiz oyun vermiyorlar mı?
Ücretsiz oyunlar kısmı var. Team fortress 2, dota gibi popüler oyunlar ücretsiz. Bazı siteler etkinlik düzenliyor ve steam key dağıtıyor. Onları kaçırmazsan doldurabilirsin hesabını. Yukarda verdiğim linkte hesabımda bulunan oyunlar yazıyor. Yanlarında fiyatları.. Onları hep key ile açmıştım.

0MG90

0MG90

Üye
Ücretsiz oyunlar kısmı var. Team fortress 2, dota gibi popüler oyunlar ücretsiz. Bazı siteler etkinlik düzenliyor ve steam key dağıtıyor. Onları kaçırmazsan doldurabilirsin hesabını. Yukarda verdiğim linkte hesabımda bulunan oyunlar yazıyor. Yanlarında fiyatları.. Onları hep key ile açmıştım.
Hangi site onlar? Süper hızlıyımdır ben :P

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Hangi site onlar? Süper hızlıyımdır ben :P

gog.com

Gog.com'dan mount and blade ve Witcher 2 almıştım. Ayrıca facebookda frpnet ve Gamers diye 2 grup var. Oralarda da ücretsiz oyun etkinliği düzenlendiğinde haber veriyor üyeler, hatta bazıları direk key veriyor. Kapan alır tarzında.

Takipçi Satın Al

Üst Alt