eminemtioner
Üye
Yetti artık...
Ne kadar lanet bir sistem bu.Neymiş "windows phone stabil yea fazla RAM yemiyo tammmı".Evet beyler durum bu.Şimdi bu sistem fazla RAM yemiyor ama hala 512 MB RAM sıkıntısı var.Apple'ın iPhone telefonlarını biliyoruz İPhone 4-4s gibi telefonlar 512 MB Ramli telefonlar ama açmadığı oyun yok ve en baba oyun bile kasmıyor.Androidde ise 512 MB ramli telefonlar kasma olsa da açmadığı oyun yok.Ama bu windows phone da bu az RAM yiyen bu çooooooook stabil ve çok güvenli sistem aradan 2.5 sene geçmesine rağmen hala 512 MB RAM sıkıntısı var ve bu sorunu hala çözmüyorlar.1.5 senedir Lumia 620 kullanıyorum ilk aldığımda rezaletti bi göz atma ekranı geldi diye çoğumuz havada durmadan 300 kez düz takla atmışızdır bi 8.1 geldi diye bu sefer hem düz hem de ters 848 kere takla attık(bu arada saydın mı diye soranlara evet saydım).Şu RAM sıkıntısna gelirsek bir modern combat 4 androidde ki sistem gereksinimleri şunlar(minimum bu arada):1ghz cpu-512 MB ram-adreno 205 veya daha üstü.Şimdi tam bu özellikli bir android telefon bu oyunu çalıştırabilir windows phone da çalıştırabilir ama unlock lazım bide unlockla mı uğraşıcaz.Herneyse beyler son olarak windows phone işletim sistemli telefon kimseye aldırmayınız şimdi diyeceksiniz android kasıyor donuyor şişiyor diyorsunuz hayır 1 GB ramli tabletim 6 ay oldu ve takır takır çalışıyor hatta telefonundan bile daha stabil.