Yetti artık...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
Yetti artık...
Ne kadar lanet bir sistem bu.Neymiş "windows phone stabil yea fazla RAM yemiyo tammmı".Evet beyler durum bu.Şimdi bu sistem fazla RAM yemiyor ama hala 512 MB RAM sıkıntısı var.Apple'ın iPhone telefonlarını biliyoruz İPhone 4-4s gibi telefonlar 512 MB Ramli telefonlar ama açmadığı oyun yok ve en baba oyun bile kasmıyor.Androidde ise 512 MB ramli telefonlar kasma olsa da açmadığı oyun yok.Ama bu windows phone da bu az RAM yiyen bu çooooooook stabil ve çok güvenli sistem aradan 2.5 sene geçmesine rağmen hala 512 MB RAM sıkıntısı var ve bu sorunu hala çözmüyorlar.1.5 senedir Lumia 620 kullanıyorum ilk aldığımda rezaletti bi göz atma ekranı geldi diye çoğumuz havada durmadan 300 kez düz takla atmışızdır bi 8.1 geldi diye bu sefer hem düz hem de ters 848 kere takla attık(bu arada saydın mı diye soranlara evet saydım).Şu RAM sıkıntısna gelirsek bir modern combat 4 androidde ki sistem gereksinimleri şunlar(minimum bu arada):1ghz cpu-512 MB ram-adreno 205 veya daha üstü.Şimdi tam bu özellikli bir android telefon bu oyunu çalıştırabilir windows phone da çalıştırabilir ama unlock lazım bide unlockla mı uğraşıcaz.Herneyse beyler son olarak windows phone işletim sistemli telefon kimseye aldırmayınız şimdi diyeceksiniz android kasıyor donuyor şişiyor diyorsunuz hayır 1 GB ramli tabletim 6 ay oldu ve takır takır çalışıyor hatta telefonundan bile daha stabil.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
açmadığı oyun yok derken ciddi misin şaka mı yapıyorsun, bana şaka yapıyorsun gibi geliyor

dücane

dücane

Üye
Kardes, baya cekiyorsun sistemden anlasildigi gibi. Ama unutma, bir Iphone´a verdigin parayi düsün birde Lumia 620´ye verdigin parayi göz önünde bulundur, sonra karar ver.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
Hayır şaka yapmıyorum en azından android 2.3.6 sistemli bir telefon en apk sını yükler çalıştırır.Tamam windows phone da da xap-appx yükleniyor ama pc'den yapmak lazım bu işleri.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu tür konulara yorum bile yapma gereği duymadan poz kesiyorum :sirit:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
sana iphone4 ile tüm oyunlar açmalar ve mutluluklar..
hemde kasmasız olandan..

• Beğen
Tepkiler: key43, Silinen Üye 1858988 ve -Emre

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın ama ben bu telefonu bir arkadaş tavsiyesiyle aldım.Aslında telefondan ne memnunum ne de memnun değilim çünkü telefonda 75 oyun 55 uygulama var ama yukarıda yazdığım nedenler canımı çok sıkıyor.
Ve bu arada fazla fanboy olmayın beyler beni şimdi Apple veya google fanı zannedeceksiniz hayır değilim ama yeter bu RAM sorunu aşılması lazım hatta güncelleme bile yayınlamasını Microsoft sadece RAM sorununu çözsün telefon bile kassın..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Herkes sevdiği sistemi kullanmak ta özgürdür.ben 3.lumia cihazımı kullanıyorum ve çok memnunum.eşim sürekli android cihaz kullanıyordu(s3 ve note 2)onunda canına tak etti ve note 2 cihazını sattık ve ona sıfır beyaz renk lumia 1320 aldım.(n11.com dan sipariş ettim).

Emre

Üye
Kardeş Youtube Videolarına bak iphone 4 oyunlarda kasıyor oynayamıyorsun.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:sirit:

Emre

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
Abi burada destek önemli şimdi ben bu sistemi seviyorum hatta ama biz 512 MB ramli kullanıcılara yazık.Ben L620'yi aldığında L920-L820 vardı L920 o zamanlar 1600 TL idi çok para abi o telefon için şimdi öyle değil işte L1520 bile şimdi 1400 TL civarı.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia 620 desteklediği her oyunu oynuyorum. Ayrıca sistem stabil çalışıyor. @Emre aktaş işin gücün yokmu sürekli sistemi kötüleme çabasındasın?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Ben bir tek android konusun da kendi telefonuma dayanarak yorum yapıcam telefonumu alalı 1 yıl oldu ve orjinal sistemi kasıyor format atsan da kasıyor atmasan da sürümünü düşürdüm güzel gidiyordu fakat o da kasmaya başladı artık kullanmıyorum

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
Abi en azından kasıyor ama atmıyor benim telefonda da GTA sa var ama 2 dk sonra atıyor İşte Microsoft RAM kullanımını arttırsa yeter.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
1gb ramlı htc evo 3d var babamda ve custom rom yüklü olmasına rağmen kasım kasım kasılıyor ve bu bilinçsiz kullanımla hiç ama hiç alakası yok. 512mb ramlı android düşünmek bile istemiyorum. Ablamın 5s'i var ve bana youtube'den video gösterirken gördüm ki video geçişlerinde kasıyor. Benim 920'de kasıyor arada kasmıyor demem ama o htc'yi görünce şükrettim. Ha o telefon bozuk olabilir falan diyenlere amcamın 1,5 senelik sony android telefonuna bir kaç ay önce stock rom bazında custom rom yükledim ve güzel çalışıyordu ilk zamanında ama gelin görün ki geçen amcam yine isyan ediyordu telefon yine yavaşladı diye. (Uygulamaları hep kapatır ve dikkat eder böyle şeylere)
Android ile mutlu oluyorsanız onu kullanın ama sistemde eksiklikler var diye isyan etmenin de bir manası yok. Kimse sizi wp almaya zorlamadı ve zamanında cihazı almadan aldığınız sistemin eksikliklerini ve özelliklerini öğrenmekte sizin elinizdeydi. Madem sistem felaketti neden aldınız? Bilmeden aldıysanız kendi suçunuz. İnternette video olsun yazılı inceleme olsun sistemleri ve cihazları öğrenmek için bir sürü yol var.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Lumia 620 desteklediği her oyunu oynuyorum. Ayrıca sistem stabil çalışıyor. @Emre aktaş işin gücün yokmu sürekli sistemi kötüleme çabasındasın?
O kadar gitmeyin adamın üstüne:)
Üvey evladı korumuş ya daha ne yapsın adam:D

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino ve Aybin.Kilic
nigzes1907

nigzes1907

Üye
Valla onu bunu bilmem 2300 tl verip l1520 aldım mutluyum uygulamaları sistem gereksinimleri bana yetiyor fanboy filan değilim ama uzun bir sure android veya ios cihaz almam bi fantezisi yok wp hergun eğlence hergun macera ios denen zıkkımda widget bile yok tabi kasmaz android en üst seviye cihazın omru 8-9ay neyin tatavasını yapıyonuz anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Emre

Üye
bu sefer kötülememiş :D
lafı bazen başka bir yerinden anlayanlar var maalesef.
MC android 512 MB ramda çalışıyor ama grafik birimi, tam tat vermiyor ascent g7 güzel oynanır,
android kasıyor demişsiniz android üretmesini adam gibi yapan firma varmıki, 2016 belki adam gibi üreten firma çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt