ölüm listeme yazdım seni rakipŞuan tek hedefim YGS'de 400 puan üstü almak.

Aynen bende sendenimHayattaki gayeniz nedir ? Ne için yaşıyorsunuz ? Benim bir hedefim yok , ölümü bekleyerek yaşıyorum.
Olmadığını kanıtlayabilecek tezlerin nelerdir ?ben hiç yaşamadım ki aslında ben yokum
olmayan bişeyi nasıl kanıtlaya bilirim.Olmadığını kanıtlayabilecek tezlerin nelerdir ?
14 ile 16 sayıları arasında asal bir sayı yoktur.olmayan bişeyi nasıl kanıtlaya bilirim.
sadece özelliklerinden birini açıkladın14 ile 16 sayıları arasında asal bir sayı yoktur.
bu iki sayı arasında sadece 15 vardır ve 3 e bolunebilir. 3 e bolunebildigi için 15 asal sayı değildir. olmayan bir şeyi kanitladim.
olmayan bir şey aciklanabiliyormus değil mi?sadece özelliklerinden birini açıkladın
sen bana 15 sayının asal olmadıgını acıkladın. asl olmaması 15 sayısnın bir özelidirolmayan bir şey aciklanabiliyormus değil mi?
olmayan bir şeyin varlığını ileri sürmek saçmalıktır.sen bana 15 sayının asal olmadıgını acıkladın. asl olmaması 15 sayısnın bir özelidir
hiperküp diye bişeyde yok ama fizikciler acıklamaya çalıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şuan tek hedefim YGS'de 400 puan üstü almak.
ölüm listeme yazdım seni rakip![]()

tamam haklısın aklına hayaline gelen herşey yok olmadıgı ispatlanmadıkca vardırolmayan bir şeyin varlığını ileri sürmek saçmalıktır.
eğer bir şey yok deniliyorsa bir ispatı olmalıdır.
bu yazıyı yazabildiğine göre varsın. sende olmadığını kanıtla demiş işte.