Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}
Sponsorlu Bağlantılar
ÇaRşI 2387
Üye
isminin recovery.img olduuğundan emin ol
sebo7
Üye
napıyorum simdi?
memo4535
Üye
şimdi tekrar anlatalım arkadaşa
YaşlıTaşCocuk54
Üye
Konu Sahibi
Benim videodakinin aynısı mi bu dimi?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ÇaRşI 2387
Üye
o dosyayı klasörün içine at
jeosalih
Üye
sebo benim dediklerimi yap üstten 5 inciye gel açma tuşu ile onayla. yeni açılandan en üstü onayla. yeni açılandan 2 yi onayla yedek alıcak ekran değişene kadar bekle geri gidicek ekran ekran değişince kapama tuşuna uzun bas tel kapansın. aç telefonu dosya yöneticisine gir clockwordmod diye bi klasör oluşmuş olacak o klösörü ziple upload et. sakın sadece içindekileri değil olduğu gibi o klosörü ok
memo4535
Üye
sonra linkini bize at ben yarına kadar sp flash tool ile portlanabilinir hale getireyim
sebo linki sakın buradan paylaşma bizlere özel msj olarak at. içinde şahsi bilgilerini yedeklemiş olabilirsin biz kontrol edelim sonra konuda paylaşırsın
memo4535
Üye
aynen sebo at bize önce
jeosalih
Üye
Yaşlıtascocuk sen konuya yazdığım gibi yükle önce güncelleme alabiliyor mu dene sonra roma dönüştürürüz.