baskahmet
Üye
Ben sorunsuz kurdum simdi unofficialinionu indirdim zaten senin dedniğin gibi yapcam şimdi
Ben sorunsuz kurdum simdi unofficialinionu indirdim zaten senin dedniğin gibi yapcam şimdi
Dostum romu yukle sonra wipe yap sonra gaps yukle ?gaaps ı yüklerken aborted diyo gapps hata verdikten sonra some.....failure falan diyo
romda sorun yok şu gapps nedense sorun çıkarıyor
Şimdi açılmasını bekliyorum eğer olmazsa denerim
direk wipe dimi cache falan değil ?
ben şimdi bu açılmadı ya tekrara stock ordan cmw kurup tekrarmı böyle kurcam yoksa fu ll formata tıp direk kursam olurmu ?
Yukleyeceksin micro modular gapps indirGAPPS YÜKLEMEDNMİ
arkadaşım link atarmısın kaçıncıya yüklüyorum bu romu sıkıldım içim bunaldı da bulduğum tüm gapps lar hata veriyor
Rica ederimteşekkürler
Hata almazsin cunku saglami buyüklerken hata almadım şimdi reboot dedim açılırsa haber vericem
Bekle az dahahata almadım ama açılmıcak galiba en fazla kaça kadar bekliyim ?
hala açılmadı 10 dk geçti açılması lazım değilmiydi ?=
Ekranda hic değişiklik yokmu ? Kaldimi o dönen yerde kaldiysa cwm gir wipe data ve cache partitition yap reboot de 10 dk bkle20 dk dan az fazla oldu
Sd cartta rom ve gaps varsa bunuda dene. Cwm gir ordaki wipe data ve cache yap. Mounst and storegeden format/system yap sonra kur rom ve gapps kurduktan sonra wipe data ve cache yap reboot dehala tık yok açılmadı kaldı böylee (dediğini yaptım)