Öneri LG G3 16 GB satip GLXY S5 ALMALIMYIM OLURMU

Sponsorlu Bağlantılar

19babaya19

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 16 GB satip GLXY S5 ALMALIMYIM OLURMU
Arkadaslr g3 den s5 gecmek?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sebep? Neyi eksik buldun da tamamlayacagini dusunuyosun?
Varsa boyle eksigi tamamlamak gibi dusuncen bence yaniliyosun

mrzstyl

mrzstyl

Üye
g3 s5 ten iyidir yapma

cici60

cici60

Üye
g3 16gb pismanlıktır hatadır çok donuyor ve kasıyor(oyunda menüde ısınma problemi var) başa baş değişim yap bence s5 al ama aklımı kullanırım daha iyi bi seçim yaparım dersen Z2al bütcen varsada Z3 al rahat et

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3 ekrandan dolayı riskli bir telefon olabilir ama kesinlikle kasıyor denip karalanacak bir cihaz degil.Kastıgını da gören yok tekno magazalardaki teshir ürünleri dısında.Video da arkadas güzel bi inceleme yapmıs izleyelim görelim kasıyor mu?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

cici60

cici60

Üye
G3 ekrandan dolayı riskli bir telefon olabilir ama kesinlikle kasıyor denip karalanacak bir cihaz degil.Kastıgını da gören yok tekno magazalardaki teshir ürünleri dısında.Video da arkadas güzel bi inceleme yapmıs izleyelim görelim kasıyor mu?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
kendim kullandım kardeş 10 gün kullandım dayanamadım sattım 16gblık sıkıntılı.. donma sadece cihaz kilit ekranın cift tıklıyıp orjinal efekleri olduğu zaman oluyor efekleri kaptınca olmuyor ozman telefonu kullanmanın bi mantığı kalmıyor zaten ayrıca cihaz cift tıklama bazen çığrından cıkıyor batarya sökmedikce telefon açılmıyordu 2 günde 1 başıma geldi... ayrıca modern combat 5 10dk oyna donma ısınma varmı bi gör cihaz ısındıkca performans düşüyor peş peşe antutu testi yap cihaz ısındıkca performans düşüyor :) antuta 3 ay önce G2 daha yüksek çıkyordu android L de bilemem ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
kendim kullandım kardeş 10 gün kullandım dayanamadım sattım 16gblık sıkıntılı.. donma sadece cihaz kilit ekranın cift tıklıyıp orjinal efekleri olduğu zaman oluyor efekleri kaptınca olmuyor ozman telefonu kullanmanın bi mantığı kalmıyor zaten ayrıca cihaz cift tıklama bazen çığrından cıkıyor batarya sökmedikce telefon açılmıyordu 2 günde 1 başıma geldi... ayrıca modern combat 5 10dk oyna donma ısınma varmı bi gör cihaz ısındıkca performans düşüyor peş peşe antutu testi yap cihaz ısındıkca performans düşüyor :) antuta 3 ay önce G2 daha yüksek çıkyordu android L de bilemem ;)

Sizin cihazda sıkıntılı bir durum olabilir yani herkesin basına gelecek diye bir sey söz konusu degil.Antutu uygulamasına bakıp yorum yapan birisi degilim ama zaten ısınarak puanın düsmesi normal ve g2 tabiki daha fazla puan alacak hemen hemen aynı donanım ve g2 full hd iken g3 2k puana etki eder tabiki.Modern combat 5 çok çok yüksek grafikli bir oyun extreme bi oyun 10 dakika oynayıp ısınmıyor diyen yalan söyler zaten.Temple run da bile ısınma olur 10 dakikada.

nsren

nsren

Üye
Ben yaptım aynısını. Şu an s5 kullanıyorum. Geçme sebebim ise 2gb ram den geriye sadece 300 mb kalmasıydı. Hicbirsey yüklemeden ram 500 mb a düşüyor sinir bozucu bir durum. Bir de lollipop geldi insan allah için bir degisiklik yapar. Telefonun arayüzü resmen siyah beyaz. Geçtim s5 e adamlar lollipop ile öyle bir gelmiş ki resmen renk cümbüşü. Geç kesinlikle pişman olmazsınız. S5 te boş ram en az 900 mb .

Üst Alt