Ultraslan8
Üye
Aynen benim tel cok isiniyo bu aralarUltraslan telefonu telefon gibi kullanıyom artık bıraktım romu bakalım kaç hafta dayanabilecem![]()

Aynen benim tel cok isiniyo bu aralarUltraslan telefonu telefon gibi kullanıyom artık bıraktım romu bakalım kaç hafta dayanabilecem![]()

Bende ısınna yok oyun oynasam bile hafif oluyor. Hafif kasma oluyor o kadarAynen benim tel cok isiniyo bu aralar![]()

Isinma sorununu nasi cozerimBende ısınna yok oyun oynasam bile hafif oluyor. Hafif kasma oluyor o kadar![]()
Oyun mu oynuyorsun dostum oyun oynuyosan ısınması normal,oyun oynamıyosan ve ısınıyorsa onu çözemezsin, yazılımsal bir sorundur rom atarsın düzelirIsinma sorununu nasi cozerim
Bende anlamadim ya gelmedi, gelene kadar bekleyeceksiniz baska yolu yokTurkiyeye hala gelmedi ya![]()
Imkansiz gibiDirek 5.0.1 verip şaşırtır acaba Samsung?
Bence de öyle ama S4'e güncelleme geldi belki biz de görürüz diye dedim sistem özellikleri yeterli bir cihaz.Imkansiz gibi
Evet insallah dedigin gibi olurBence de öyle ama S4'e güncelleme geldi belki biz de görürüz diye dedim sistem özellikleri yeterli bir cihaz.
İmkansız.@baskahmet azizin dedigi gibi olurmu dersin
Ekran foto atarmisinUltraslan ben tekrar cm 12 gectim ama official olanina gectim. Gayet iyitouchwiz lolipop temasi var ayni samsung lolipop oluyor
![]()

Ekran foto atarmisin![]()

Nasi yanii
Bu arada bu temalar sayesinde telefon lg diye acilior![]()

Lg g2 nin acilisi iste. Ben ayarladimNasi yanii![]()
BootanimationmuLg g2 nin acilisi iste. Ben ayarladim
Evet lg lifes good diye aciliyoBootanimationmu