izliyorum hemenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kisa oldu biraz. Telefonun video cekme ozelligini kullanarak cektimizliyorum hemen![]()
tamam olsunKisa oldu biraz. Telefonun video cekme ozelligini kullanarak cektim

İzledinmi ?tamam olsun![]()
sen indirme linkini ataarmısın bu gece atmayı düşünüyorumBegendiysen iyi. Rom ve sarj bu halde. Tema ve video cekme en iyisi ram da cabasi.

Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 Mini I9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 19.01.2015) - MaxiCep son surum.sen indirme linkini ataarmısın bu gece atmayı düşünüyorum![]()
Gectinmi roma. Nasil begendinmi. Cift tiklama derken ? Buda sarj durumumbu cm12de çift tıklama varmı
Daha gecemedim pc gelince indircemGectinmi roma. Nasil begendinmi. Cift tiklama derken ? Buda sarj durumum
Pc ye gerek yok ki. Sen hala pc den mi indirip yapiyorsunDaha gecemedim pc gelince indircem

Bende stok geçtim zaten. Ne diyelim. Helal
Hic sarja takmadim video bile izlemedim
Oo yine atocka dondun sebebi ne ne sorunu ciktiBende stok geçtim zaten. Ne diyelim. Helal

Hiçbir sorun çıkmadı sadece hevesim gitti de döndüm ama stock da delirdi teli kapatıp açtım saati ve tarihi değiştirmiş . Tel şarjı yüzde 25 de iken kapandı daha da açılmadı zor şarj edip açtım.Ne yapacağımı bilmiyorum ben elim kolum bağlı.Oo yine atocka dondun sebebi ne ne sorunu cikti![]()
yine başladık rom yükleme
zaten çok rom yok
xda da çok farklı romlar var s4 mini için araştırıyorum farklı lollipop rom var cm den başka onu da yükleyebilirim.Farklı rom çıkarmışlar onlara bakıcam inşallah işe yarar bulurum. Xda da bir konu var bütün s4 minileri birleştirmişler bütün romları bi bak kardeş işe yarar çok rom buluruz bu kadar rom olduğunu bilmiyordum
10 saati görür böyle giderse
Hic sarja takmadim video bile izlemedim
Bende şarjdan çıkaralı 2 saati geçti hala %100. Kullanmaya kıyamıyorum cihazı