Walkman tasarımı değişmiş 8.5.A.2.7 ile bakalım diğerleri nasıl olacak![]()

Güncellemedim ben daha şu anki hali daha iyi geldi, konusunu açtım bakHadi ya, bende 8.4.A.5.4 var. SS atsana.![]()
Genişletebilir Bakımdan dedim yoksa bende beğeniyorum. Sonraki parçayı görmek iyi oluyor appi açma zahmetinden kurtuluyorumBence attığın widgettan daha güzel walkmanin widgeti. Daha basit daha hoş.![]()

Genişletebilir Bakımdan dedim yoksa bende beğeniyorum. Sonraki parçayı görmek iyi oluyor appi açma zahmetinden kurtuluyorum![]()

S4 için mart'ı bulur diye düşünüyorum.?Hadi hayırlı olsun darısı S4'e![]()
inşallah o kadar sürmez yawS4 için mart'ı bulur diye düşünüyorum.?

S4'e stabil CM11 CM12 yok mu ya? Varsa onu kur stoku boşver gitsin. Tabi stabilse değilse cmyi boşverinşallah o kadar sürmez yaw![]()

Kurmayi bilmiyorumki ben onlari root falan mi gerekiyor[emoji5]S4'e stabil CM11 CM12 yok mu ya? Varsa onu kur stoku boşver gitsin. Tabi stabilse değilse cmyi boşver![]()
Hayır. Recovery gerekiyor.Kurmayi bilmiyorumki ben onlari root falan mi gerekiyor[emoji5]
Gelmiş Rusya'yainşallah o kadar sürmez yaw![]()
Süper haber [emoji3] [emoji3] türkiye ye ne zaman gelir sizce asagi yukariGelmiş Rusya'ya
1 aya gelir benceSüper haber [emoji3] [emoji3] türkiye ye ne zaman gelir sizce asagi yukari