güncellemeleri kontrol et kardeş 467 MB bir güncelleme geldi![]()
5 sn indirdim zaten de easybcd yi deneyeceğimeasybcd ile diğer girdiyi silip denesene bi?
mesela win 8 ile 10 gözüküyo. Ama sen 8 kurmadığın halde yani dosyaları yoksa girdiyi sil. Ama iki sistemde varsa easybcd yada bilgisayar özelliklerindeki boot ayarından süreyi 1 snyeye indirebilirsin.
İki tane işletim sistemi görüyor birisi windows technical preview diğeri windows rollbackeasybcd ile diğer girdiyi silip denesene bi?
mesela win 8 ile 10 gözüküyo. Ama sen 8 kurmadığın halde yani dosyaları yoksa girdiyi sil. Ama iki sistemde varsa easybcd yada bilgisayar özelliklerindeki boot ayarından süreyi 1 snyeye indirebilirsin.
Sana dün bahsetmiştim değilmi5 sn indirdim zaten de easybcd yi deneyeceğim
İki tane işletim sistemi görüyor birisi windows technical preview diğeri windows rollback
Biraz Ugraştırdı ama Sıfır olarak kurdum Pek bir sıkıntı yok chrome stabil değil sadece
mevcutun üstüne kurma diye de neyse biz çok yaşadık bu tecrübeleri umarım veri kaybın olmamıştır. Sistem adına ise oturması gereken yerler var tabiki teknik sürüm daha gelişecek.Sürüm Türkçe mi ?Avast antivirüs yukleyemedim uyumluluk hatası veriyor ne yapmalıyım

artık deneyemiyeceğim yurda çağırdılar.Hfta içi indirip kurayım bende isosu kaç gb? Önceki 32lik sürümü 2,93gb idi..

Elbette sıfırlanır arkadaşım sıfır kurulum gibi düşünün kurmayı planladığınız HDD bölümü tamamen silinir. Verilerinizi yedekleyiniz.pc sıfırlanıyormu yükleyince ona göre yedekleme yapacağım
evet turkceydi tesekkur ederim denedigin icin abi yuklerim simdiSürüm Türkçe mi ?
Bak sırf senin için test ettim buyur bence yükleme dosyasını değiştir
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rica ederim kendi sitesinden indir kardeşimevet turkceydi tesekkur ederim denedigin icin abi yuklerim simdi![]()

güncelleyince bilgisayarımızdaki veriler siliniyormu acabaRica ederim kendi sitesinden indir kardeşim![]()
Elbette sıfırlanır arkadaşım sıfır kurulum gibi düşünün kurmayı planladığınız HDD bölümü tamamen silinir. Verilerinizi yedekleyiniz.
Hayır tabikigüncelleyince bilgisayarımızdaki veriler siliniyormu acaba
Hangi 3.mesajdan bahsediyorsun, mobil ve pc görünümde diğer sayfada bir yorum mu atladımHocam 3 mesaj yukarısını okumak bu kadar zor mu ya?