teknolojibaronu
Üye
iPhone 6+ fiyatında olsa ondan dahada değer.Arkadaşlar Note 4'ten memnun musunuz,verilen paraya değer mi sizce ?

iPhone 6+ fiyatında olsa ondan dahada değer.Arkadaşlar Note 4'ten memnun musunuz,verilen paraya değer mi sizce ?

Android L ile ram kullanımı az ise o cihazdan şüphe edin.Cihaz çok güzel ekran muhteşem öncelikle kamerada öyle ama ram kullanımı fazla geldi bana cihaz bomboş 2 gb ram kullanıyorsa

Gelişmeleri takip eden biri sanırım bunun farkındadır :-)Şimdi Note 4 kullanıcıları dezavantajlı gibi gözüküyor ama S6daki touhcwiz güncellemesinide ilk alan note 4 olacaktır.
Kılıf kullanmadım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım wipe Data Reset yap öyle dene istersenyaw arkadaşlar benim bir sıkıntım var Note 4 telefonumda Swiev kılıf kullanıyorum telefon uyku modundayken kılıfı açıyorum ekran açılıyor kamerayı açınca bulanık gösteriyor uzak nesneleri odaklamıyor ancak 5 10 saniye bekleyip veya ekrandan zoom yapıp geri eski haline getirince düzeliyor ama bunun için bayağı bir uğraşıyorum sadece telefon ekranı kapatıp açınca böyle oluyor acaba sorun kılıftamı dedim kılıfı çıkardım sonuç yine aynı bu sonradan oldu önceden böyle bir sorun yoktu telefona formatta atmadım kamera ayarlarını sıfırladım sonuç aynı acaba sorun donanımsal mı yoksa proğramle ilgili bir sorun mu lütfen bilen kişiler yorum yazsın
Bizde de güncelleme henüz yokAz evvel aveanin teknoloji servisin mesaj geldi note 4 icin 5 lolipop yayınlanmıştır diye ama kontrol ettim bir şey yok
şuan Sview orjinal kılıfı çıkardım odaklanma sorunu yaşamıyorum ya böyle birşey olabilirmi kılıf kullanırken kameranın odaklanmasında sorun yaşıyorumKılıf kullanmadım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım wipe Data Reset yap öyle dene istersen
en saçma şeyler hep benim başıma gelir ya kardeşim maalesef kılıftan değilmiş dün çıkardım kılıfı şuan kılıfsız kullanıyorum kamerayı ilk açtığımda bir süre odaklama sıkıntısı yaşıyorum uzak nesneleri bulanık gösteriyor sonra tekrar düzeliyor acaba yüklediğim bir proğram mı etkiliyor bunu anlamadım ki 4 tane proğram yüklü hepsi ne yapacağımı bilmiyorum offfmanyetik bölge var o kılıflarda ekrana s-pen e etki ettiğini biliyordum fakat odaklamaya etkisinden bahsedildiğini hiç duymamıştım...