SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

Z.G

Z.G

Üye
Demek ki fazlasıyla memnunsunuz, bu kez samsung yapmış diyelim o zaman. Renk siyah düşünüyorum bakalım tşk ederim yanıtınız için.:)

byAndroid

byAndroid

Üye
Cihaz çok güzel ekran muhteşem öncelikle kamerada öyle ama ram kullanımı fazla geldi bana cihaz bomboş 2 gb ram kullanıyorsa

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cihaz çok güzel ekran muhteşem öncelikle kamerada öyle ama ram kullanımı fazla geldi bana cihaz bomboş 2 gb ram kullanıyorsa
Android L ile ram kullanımı az ise o cihazdan şüphe edin. :)

manyak_adam

manyak_adam

Üye
evet ne zaman gelecek htc ve lg 5.0.2 alacak ama note 4 de hareket yok

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 de 5.0.2 alır ama kesin tarih yok

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şimdi Note 4 kullanıcıları dezavantajlı gibi gözüküyor ama S6daki touhcwiz güncellemesinide ilk alan note 4 olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Anil-D

Anil-D

Üye
Note 4 ince iscilikle guncelleme verilecekmis samsung kendi dedi müşteri hizmetleri

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
yaw arkadaşlar benim bir sıkıntım var Note 4 telefonumda Swiev kılıf kullanıyorum telefon uyku modundayken kılıfı açıyorum ekran açılıyor kamerayı açınca bulanık gösteriyor uzak nesneleri odaklamıyor ancak 5 10 saniye bekleyip veya ekrandan zoom yapıp geri eski haline getirince düzeliyor ama bunun için bayağı bir uğraşıyorum sadece telefon ekranı kapatıp açınca böyle oluyor acaba sorun kılıftamı dedim kılıfı çıkardım sonuç yine aynı bu sonradan oldu önceden böyle bir sorun yoktu telefona formatta atmadım kamera ayarlarını sıfırladım sonuç aynı acaba sorun donanımsal mı yoksa proğramle ilgili bir sorun mu lütfen bilen kişiler yorum yazsın

• Beğen

Karargahx

Üye
note 4 grubuna beklerim.

• Beğen
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaşlar benim bir sıkıntım var Note 4 telefonumda Swiev kılıf kullanıyorum telefon uyku modundayken kılıfı açıyorum ekran açılıyor kamerayı açınca bulanık gösteriyor uzak nesneleri odaklamıyor ancak 5 10 saniye bekleyip veya ekrandan zoom yapıp geri eski haline getirince düzeliyor ama bunun için bayağı bir uğraşıyorum sadece telefon ekranı kapatıp açınca böyle oluyor acaba sorun kılıftamı dedim kılıfı çıkardım sonuç yine aynı bu sonradan oldu önceden böyle bir sorun yoktu telefona formatta atmadım kamera ayarlarını sıfırladım sonuç aynı acaba sorun donanımsal mı yoksa proğramle ilgili bir sorun mu lütfen bilen kişiler yorum yazsın
Kılıf kullanmadım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım wipe Data Reset yap öyle dene istersen

manyak_adam

manyak_adam

Üye
Az evvel aveanin teknoloji servisin mesaj geldi note 4 icin 5 lolipop yayınlanmıştır diye ama kontrol ettim bir şey yok

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Kılıf kullanmadım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım wipe Data Reset yap öyle dene istersen
şuan Sview orjinal kılıfı çıkardım odaklanma sorunu yaşamıyorum ya böyle birşey olabilirmi kılıf kullanırken kameranın odaklanmasında sorun yaşıyorum

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
manyetik bölge var o kılıflarda ekrana s-pen e etki ettiğini biliyordum fakat odaklamaya etkisinden bahsedildiğini hiç duymamıştım...

• Beğen
Tepkiler: guneylim
vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
manyetik bölge var o kılıflarda ekrana s-pen e etki ettiğini biliyordum fakat odaklamaya etkisinden bahsedildiğini hiç duymamıştım...
en saçma şeyler hep benim başıma gelir ya kardeşim maalesef kılıftan değilmiş dün çıkardım kılıfı şuan kılıfsız kullanıyorum kamerayı ilk açtığımda bir süre odaklama sıkıntısı yaşıyorum uzak nesneleri bulanık gösteriyor sonra tekrar düzeliyor acaba yüklediğim bir proğram mı etkiliyor bunu anlamadım ki 4 tane proğram yüklü hepsi ne yapacağımı bilmiyorum offf :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Enteresan benim cihaz baya hızlı odakliyor. Bana yazılımsal gibi geldi?

• Beğen
Tepkiler: guneylim
vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
varmı çözüm yolu bulabilecek bir arkadaş ilk zamanlar böyle değildi

Üst Alt