Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

vaterfa

vaterfa

Üye
dosyayi flashlayinca oluyor

geku

Üye
novathor dan da yapiliyor bi sey indirip flashlamaniza gerek yok

geku

Üye
arkadaslar ace 2 icin anfroid 5 i sadece cm mi yapmis yani baska rom yapimcilari yapmamis mi mesala aosb l.smooth mokee falan gibi

vaterfa

vaterfa

Üye
liquid ve mokee cm tabanli zaten ama aosp projesi de yok, mac facede debug edecegini soyledi heralde yakinbi zamanda yayinlar

geku

Üye
sagol

omerboz54

omerboz54

Üye
Nova vermiyecek bu gididişle
:birak:

vaterfa

vaterfa

Üye
gelcek gelcek biraz daha sabret :)

• Beğen
Tepkiler: omerboz54

Quoniam

Üye
Beyler rootladiktan sonra kurcaz demi???

abdurrahman58

Üye
slm arkadaslar benim soyle sorunum var telefonu root yapınca reset atarken yanlışlıkla format attım sebekesini sildim herhalde cunku artık sebekeye baglanmıyor ve ınternet girme sorunum var. mobil veriye bağlanmıyor. telefonum ace 2....
yardımları beklıyorum

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar whatsapp grubuna gelmek isteyenler numaralarını bana veya @omerboz54 arkadaşımıza atsın.Güvenlik teşkil etmeyen arkadaşımız varsa burayada yazabilir.

Quoniam

Üye
@ortak42 ben kurucamda root attıktan sonra wipeleri yapıp kurucam demi ? Yani rootsuz olmuyor ?

ortak42

ortak42

Üye
@ortak42 ben kurucamda root attıktan sonra wipeleri yapıp kurucam demi ? Yani rootsuz olmuyor ?
Cwm den yapacağın için rootlu olacak zaten rom custom olduğu için rootlu geliyor..

geku

Üye
arkadaslar bildiginiz boyle guzel hack programlari vr mi dsploit faceniff gibi yada wifikill gibi... buna benzer apk ler var mi bildiginiz
hadi mac bekliyoruz paylasirsin insalla bi kac gune cm12 mizi

omerboz54

omerboz54

Üye
İsteyenler gelebilir whtasapp grubumuza muhabbet iyidir

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
slm arkadaslar benim soyle sorunum var telefonu root yapınca reset atarken yanlışlıkla format attım sebekesini sildim herhalde cunku artık sebekeye baglanmıyor ve ınternet girme sorunum var. mobil veriye bağlanmıyor. telefonum ace 2....
yardımları beklıyorum
Arkadaşım ace 2 için 2.3.6 ya 3 parçalı geçiş yöntemi var onu yap %99.9 düzelir ;)