Bu linklerin hepsi konuda mevcutDun gece bisey yazamadim eski roma gecmekle mesguldum, xposed calismiyosmus ya lollipopta o yuzden geri dondum
swap dosyası bu :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
en güncel de dosyası da bu :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
orjinal konusunu da burdan takip edebilirsiniz :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gl tools isimli grafik düzenleyici program lollipop da çalısıyor.Oyun performansı kötü olsada(iyi de olabilir) bu programla daha iyi yapılabilirOrtalama

Ayarları verirmisinBu linklerin hepsi konuda mevcut
Gl tools isimli grafik düzenleyici program lollipop da çalısıyor.Oyun performansı kötü olsada(iyi de olabilir) bu programla daha iyi yapılabilir![]()
Anladım. Bir de bu işlem Vold.fsatp dosyasını değiştirerekte oluyor galiba.@Birisi510 ozet gecicek olursak taktigimiz hafixa kartini telefonun dahili hafiza karti olarak gosterme islemi
O islem 4.4.x dan sonra geçersiz olduAnladım. Bir de bu işlem Vold.fsatp dosyasını değiştirerekte oluyor galiba.
arkadaslar root gidiyor nasıl geri getirebiriz
Belki tekrar root atarsan düzelebilir.arkadaslar root gidiyor nasıl geri getirebiriz
Rom zatem root olmadan kurulamaz rootu kaldırmak baya zahmet ister öyle kolayca kalkmaz o bi yanlışlık yapıyodur romu yeniden kurmalıBelki tekrar root atarsan düzelebilir.
Peki nasıl yapılıyor?@Birisi510 ozet gecicek olursak taktigimiz hafixa kartini telefonun dahili hafiza karti olarak gosterme islemi